2777
2789
عنوان

خرید انلاین

87 بازدید | 8 پست

سلام کدوم سایت معتبره برای خرید...

شماازچه سایتی خرید میکنید؟

میخوام هدیه بخرم سایت  معتبر میخوام

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

اره اینو میدونم غیراین

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه هديه اي ميخواي بخري؟براي لباس مديسه براي كتاب بوكسيتي آنلاين،براي لباس و لوازم آرايش و وسايل خونه كه ارزونم باشه باميلو براي وسايل مربوط به موبايل ٣٦٠درجه براي وسايل ديجيتالي و اسباب بازي ديجي كالا،براي جينگولكاي دخترونه كيوسك،بازم بگم😁؟

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
چه هديه اي ميخواي بخري؟براي لباس مديسه براي كتاب بوكسيتي آنلاين،براي لباس و لوازم آرايش و وسايل خونه ...

برای همسرم..

چندتا تاپیک پایین تر زدم..کادوی سالگرد ازدواج

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1404909/کادوی-سالگرد-ازدواج?postId=45273168

تو اينستا يه پيجي بود كه جاسوئيچي هم مدل ماشين طرف با شماره پلاكشو درست ميكرد و ميفرستاد بنظرم خيلي ايده ي خوبيه براي آقايون جاسوئيچي عين خود ماشين،البته اگه ماشين دارن همسرت...

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي