am_tanha مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 384 عنوان ریش و سبیل 241 بازدید | 9 پست سلام دوستان برای رشد ریش و سبیل که کم پشت هست و بعضی جاهای صورت در نیومده بجز ماینوکسیدیل و داروهایی که عوارض دارند رو چه چیزی پیشنهاد میدید ؟ اگه کسی نتیجه گرفته ممنونم میشم بهم محصولشو معرفی کنه 1403/04/22 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40222 تند تند ژیلت بزن تا موها ضخیمتر دربیاد عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
ماهیگیر۲ عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 4843 داداش اینحا همه میرن لیزر که سیبیلاشون در نیاد دیکه .😄کمکی از ما خانوما برنمیاد مگه یه اقا بیاد تاپیکتو ببینه
گربه_بدبخت عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 2602 ژیلت بزن این روغنای مخصوص ریش و سیبیل مال شرکت قانون هست بعضیا گفتن نتیجه دیدنالبته بنده تجربه ای ندارم چون مرد نیستم،طبق اطلاعاتم گفتم
am_tanha مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 384 تند تند ژیلت بزن تا موها ضخیمتر دربیاد سلام ممنونم از نظرتون ژیلت تاثیری توی رشد ریش و سیبیل ندارم من خودم اکثرا هروز اصلاح میکنم
am_tanha مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 384 داداش اینحا همه میرن لیزر که سیبیلاشون در نیاد دیکه .😄کمکی از ما خانوما برنمیاد مگه یه اقا بیاد تاپ ... خانوادمم خوششون نمیاد از ریش و سیبیل میگن بزنی قیافت بهتره
am_tanha مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 384 ژیلت بزن این روغنای مخصوص ریش و سیبیل مال شرکت قانون هست بعضیا گفتن نتیجه دیدنالبته بنده تجربه ای ند ... سلام ممنونم از پیشنهادتون بله استفاده کردم یک دوره خوب بود اما گفتم شاید محصول بهتری هم که جواب دهی بهتری دارهبتونم پیدا کنم
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40222 سلام ممنونم از نظرتون ژیلت تاثیری توی رشد ریش و سیبیل ندارم من خودم اکثرا هروز اصلاح میکنم چند سالته؟؟؟؟شاید سنت هنوز کمه عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40222 ۲۱ خوب درمیاد ......................شک نکن عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم