سلام .. من شنیدم که با سهمیه پنج درصد تو کنکور مثلا از هر درسی پنج تا غلطشو حساب نمیکنن به عنوان درست میره فکرمیکنم .. ولی گفتن مثلا پنج تا غلطت حساب نمیشه
میخواستم بدونم این واقعیته یا چجوری اصلا حساب میشه آخه این حرفو خود بنیاد شهید به من زدن
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ولی جز معدود افرادی هستین که میگین تاثیر نداره چون من افرادی که دورم بودن ۱۴۰ هزارشون ۴۰ هزار شده بو ...
آخه بین این همه درصدای بالا ۵ درصد خیلی کمه
یعنی واقعا تاثیر داره؟
اینطوری ک همه دانش آموزای کلاسمون جز من و یکی دو نفر دیگه سال بعد قبولن💔🥲
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
من از بنیاد شهید پرسیدم که چقدر تاثیر داره گفتن مثلا توی سوالاتت پنج تا غلط که میزنی اونو درنظر نمیگ ...
من تو کنکور ارشد کارنامه ها رو که میدیدم مثلاً طرف با درصدهای پایین و رتبه کل فرضا ۲۵۰۰ رتبه تو سهمیه شده بود ۵۰۰ اما درصدهاش پایین بود. فک نکنم اونی که شما میگید درست باشه
آخه بین این همه درصدای بالا ۵ درصد خیلی کمهیعنی واقعا تاثیر داره؟اینطوری ک همه دانش آموزای کلاسمون ج ...
خب خیلی از همون سهمیه ای ها امسال توی نهایی گیر کردن خیلی ها نخوندت خیلی ها امید بستن به سهمیه اما من تازه فهمیدم سهمیه دارم واقعا یکسال عذاب خوندن کشیدم و ۴۹ هزار نفر سهمیه پنج درصد داشتن امسال از بقیه سالا کمتر بوده