2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور

127 بازدید | 9 پست

سلام .. من شنیدم که با سهمیه پنج درصد تو کنکور مثلا از هر درسی پنج تا غلطشو حساب نمیکنن به عنوان درست میره فکرمی‌کنم .. ولی گفتن مثلا پنج تا غلطت حساب نمیشه 

میخواستم بدونم این واقعیته یا چجوری اصلا حساب میشه آخه این حرفو خود بنیاد شهید به من زدن

ن درست نیست

ولی لحاظ میشه و تاثیر چندانی نداره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو درصد که فرقی نداره رتبه فقط پایین میاد چون بین سهمیه ها رتبشون رو میگن

من از بنیاد شهید پرسیدم که چقدر تاثیر داره گفتن مثلا توی سوالاتت پنج تا غلط که میزنی اونو درنظر نمیگیرن

ن درست نیستولی لحاظ میشه و تاثیر چندانی نداره

ولی جز معدود افرادی هستین که میگین تاثیر نداره چون من افرادی که دورم بودن ۱۴۰ هزارشون ۴۰ هزار شده بود یا با درصد منفی و سه چهار رشته ی خوب می‌خوندن

ولی جز معدود افرادی هستین که میگین تاثیر نداره چون من افرادی که دورم بودن ۱۴۰ هزارشون ۴۰ هزار شده بو ...

آخه بین این همه درصدای بالا ۵ درصد خیلی کمه

یعنی واقعا تاثیر داره؟

اینطوری ک همه دانش آموزای کلاسمون جز من و یکی دو نفر دیگه سال بعد قبولن💔🥲

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
من از بنیاد شهید پرسیدم که چقدر تاثیر داره گفتن مثلا توی سوالاتت پنج تا غلط که میزنی اونو درنظر نمیگ ...

من تو کنکور ارشد کارنامه ها رو که می‌دیدم مثلاً طرف با درصدهای پایین و رتبه کل فرضا ۲۵۰۰ رتبه تو سهمیه شده بود ۵۰۰ اما درصدهاش پایین بود. فک نکنم اونی که شما میگید درست باشه 

من تو کنکور ارشد کارنامه ها رو که می‌دیدم مثلاً طرف با درصدهای پایین و رتبه کل فرضا ۲۵۰۰ رتبه تو سهم ...

خب آره منم منظورم همینه اونا درصد و به طور فرضی زیاد میگیرن انگار که تاثیرش روی رتبه اعمال شه وگرنه درصد های بالا که احتمالا نزارن توی کارنامه

آخه بین این همه درصدای بالا ۵ درصد خیلی کمهیعنی واقعا تاثیر داره؟اینطوری ک همه دانش آموزای کلاسمون ج ...

خب خیلی از همون سهمیه ای ها امسال توی نهایی گیر کردن خیلی ها نخوندت خیلی ها امید بستن به سهمیه اما من تازه فهمیدم سهمیه دارم واقعا یکسال عذاب خوندن کشیدم و ۴۹ هزار نفر سهمیه پنج درصد داشتن امسال از بقیه سالا کمتر بوده