فییوناا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 14251 عنوان بچه ها تورم گلو به خاطر چیه 296 بازدید | 6 پست من ده روز پیش ویروس گرفتم دکتر ازیترومایسین داد امپول زدم روز دوم سوم خوب شدم یه دفعه روز چهارم گلوم حلقم متورم شد اموکسی سیلین دارم میخورم هیچ تعییری نکرده اب دهنم قورت میدم درد میکنه راه گلوم تنگ شده چون لوزه عمل کردم قشنگ مشخصه چی کار کنم خوب بشم 1403/04/22 | 16:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فییوناا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 14251 عین من شدی استفراغ نکردی؟ نه ولی ریفلاکس شدید دارم و اسید معدم مدام تو حلقمه اخه من الان ۵ روزه وضعم همینه خوبم نمیشم شما چیکار کردید برا خوب شدن روی زبونتونم سفید شده
خالی_از_عشق عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1590 نه ولی ریفلاکس شدید دارم و اسید معدم مدام تو حلقمه اخه من الان ۵ روزه وضعم همینه خوبم نمیشم شما چیکا ... منم رفلاکس معده دارم زبونمم سفیده چندروزیه که میکروب معده هم گرفتم و مدام استفراغ و گلو درد وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨
فییوناا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 14251 منم رفلاکس معده دارم زبونمم سفیده چندروزیه که میکروب معده هم گرفتم و مدام استفراغ و گلو درد ته حلقم قشنگ ورم کرده راه گلوم پیش زبون کوچیکم بسته شده نمیدونم واگیر. داره یا نه
خالی_از_عشق عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1590 ته حلقم قشنگ ورم کرده راه گلوم پیش زبون کوچیکم بسته شده نمیدونم واگیر. داره یا نه اگه فقط از رفلاکس معدت باشه واگیر دار نیستغذا های نرم و آبکی بخور و انتی بیوتیک خوب میشی وقتی میام نینی سایت😳😮😧😨
lunaal عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 3 نه ولی ریفلاکس شدید دارم و اسید معدم مدام تو حلقمه اخه من الان ۵ روزه وضعم همینه خوبم نمیشم شما چیکا ... سلام خوبین؟ من الان دقیقا مشکل شمارو دارم وضع گلوم افتضاحه نمیدونم از رفلاکسه یا ویروس😔شما چیکار کردین خوب شدین؟