2777
2789
عنوان

جای من بودید ازدواج میکردید یا نه

48 بازدید | 3 پست

من ی مدت پنیک داشتم.ی جورایی سر بعضی مسائل استرس زیاددی تحمل میکردم  الان چند ماه بهتر شدم ولی خب زیاد تحمل دادو بیداد و دعوا اینا ندارم فورا دستو پام شروع میکنع به لرزیدن ترم ۵ دانشگاهم یعنی ۳ ترم دیگه مونده و خودم ۲۰ سالمه دارم گواهینامه میگیرم بابام قرار ماشین بخره برام  اینا گفتم دیگه یکم منم بهتر شدم یکم تفریح کنم 

از ی طرفم خانواده ما پدرو مادرم دائم در حال بحثو دعوان  این از ی طرف حالمو بد میکنه  منم بچه اخرم خواهر برادرم ازدواج کردن  ی خاستگار خوب دارم  پدرمم خیلی راضیه  همسنو سالام تا حدودی ازدواج کردن 

ولی میترسم برای  راحت شدن از پدرو مادرم از چاه در بیام بیفتم تو چاله  چیکار کنم 

باهم برید مشاوره شما بیمارید ولی ممکنه با ازدواج حالت خیلی بهتر شه

خودم میرم پیش روانشناس اخه اینجا شهر کوچیکیه نمیتونم ب طرف بگم من پنیک دارم میگن حتما دیونس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم میرم پیش روانشناس اخه اینجا شهر کوچیکیه نمیتونم ب طرف بگم من پنیک دارم میگن حتما دیونس

دازو هم مصرف میکنی؟؟ روانشناست چی میگه ؟؟ ببین منم افسردگی داشتم و پنیک میشدم البته برای من دعا گرفته بودن ولی من هم دعا رو باطل کردم هم مدت طولانی دارو خوردم بعد ازدواج کردم بعد ر ا ب طه خدا شاهده هزار برابر حالم خوب شد و الان یه آدم کاملا طبیعی ام