2777
2789
عنوان

آبروم رفت😢

2939 بازدید | 32 پست

سلام خب من۱۶ سالمه و ما از  شهر خودمون اومدیم شهرستان خونه مادربزرگ و اقوام بعد دیروز ما رفتیم خونه مادربزرگ پدریم از اونجا زنگ زدیم داییم بیاد دنبالمون تا بریم خونه مادربزرگ مادریم بعد من و داداشم و مامانم سوار ماشین شدیم و بعد داییم گفت اول بریم قبرستون ولی من گفتم منو همینجا پیاده کن من حوصله ندارم نمیام ولی داییم گوش نداد و دیگه رفتیم قبرستون و داداشتم تو راه بستی گرفته بود و دهنش پر از کاکائو شده بود. بعد رفتن بیرون منم تو ماشین موندم که حالم زنگ زد که دختر دایی مامانم که 1 سال از من بزرگتره زنگ زده گفته همین الان بیا بریم کافه منم گفتم باشه چون از قبل برنامه ریخته بودیم بعد همینجور که دنبال مامانم میگشتم که زود بیاد بریم نگاه کردم به استین لباسم دیدم پر از کاکائو هست بعد اعصابم خورد شد چون این تنها لباسی بود که اورده بودم و میخواستم همین الان باهاش برم بیرون و الان پر کاکائو شده بود برا همین یه دادی سر داداشم کشیدم که همه به من نگاه کردن و دیگه رفتیم منم تو راه بلند بلند سر داداشم داد می کشیدم.دیگه رسیدیم منم با چشم گریه رفتم خونه مامانجونم که خالم گفت چیشده مامانم همچیو گفت و بهم گفت که لباستو بده برم بشورم منم عصبانی بود لباسی طوری بهش دادم کن غیر عمد دکمش خورد تو صورت مامانم و اونم از عصبانیت موهام کشید و عینکی که تازه خریده بودم یه میلیون و دویست افتاد از روسرم افتاد شکست و منم دیگه خیلی عصبانیتم اوج گرفته بود برا همین انقدر به داداشم بلند بلند فحش دادم که همه همسایه شنیدن و دختر دایی مامانم و دوستشم که اومده بودن دنبال من شنیدن و اومدن گفتن چیشده مامانجونمم ططوری موضوع رو گفت که انگار تقصیر من بوده بعدم مامانجونم اومد به مامانم حرف زد و گفت با این بچه تربیت کردنت که مامانم گریش گرفت و دختر دایی مامانم و دوستش دیدنو و به مامانم گفتن« اجی گریه نکن»

خلاصه اونا رفتنو من نرفتم که هیچی بدترش ابروم رفته و حالا اونا میرن به همه میگن و همسایه هام همشون اشنا و دیگه من به طور کامل ابروم رفته و اصلا حالم خوب نیست. 

حالا به نظر شما من چیکار کنم خیلی حالم گرفته؟ 

چجوری ابروی از دست رفتمو جمعش کنم؟ 😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جمع نمیشه فقط میتونی بهش فکر نکنی همین.بقیم یادشون میره نگران نباش

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

حالا بستنی مالیده بود  ع ن که نمالیده بود

یه بسته دستمال مرطوب ۱۵ هزار تومنی میگرفتی میکشیدی روش میرفت. 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)