2777
2789
عنوان

چطوری شغل دولتی پیدا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 18 پست

عزیزم در مورد قبولی دخترتون از معصومه جان سوال پرسیدید

من اینجا تجربه مو میگم

مبارکه به سلامتی ان شاالله

منم یه مادرم که خودم شهر دور تحصیل کردم و پسرم تو دانشگاه دولتی یه استان دیگه تحصیل میکنه ولی دو ساعتی راهش...

ببین عزیزم دخترخانمتون زحمتش رو کشیده...

دانشگاه دولتی هزینه خوابگاه و غذاش پایینه 

خیلیا آرزوشو دارن...

اگه بهش اعتماد دارید بذارید بره...شرایط رفت و آمد و خوابگاهش و دانشگاه هم که گفتید دخترانه س بسنجید...

بذارید مستقل بشه...

و دورادور حواستون باشه...

در مورد دانشگاه آزاد هر سال شهریه اش شد بالا می‌ره...

و الآنم که بدون کنکور تو هر رشته ای میشه تحصیل کرد...محیط دانشگاه آزاد خیلی متفاوت هست از محیط خوابگاه و دانشگاه دخترانه...

مطمعن باشید فضای دانشگاهی که قبول شدن به خاطر وجود دانشجو های درسخوان و خانواده دار بهتر از دانشگاه آزاده...

واقعا فضای دانشگاه آزاد که هر کسی فقط برای یه مدرک اومده فرق می‌کنه با دانشگاههای دولتی...

و اینکه شما اون هزینه ها رو میتونید واقعا تبدیل کنید به طلا برای آینده دخترتون...

ماشاالله خودشونم عاقلن و اشاره کردن...

پسر من تو انتخاب رشته حتی رشته های بورسیه رو نزد چون دوست نداشت هزینه بذاره دستمون...

موفق باشید...

افوض امری الی الله...
عزیزم در مورد قبولی دخترتون از معصومه جان سوال پرسیدیدمن اینجا تجربه مو میگممبارکه به سلامتی ان شاال ...

ممنون گلم. از راهنمایی که کردین. میدونین. دخترمن. یه آدم درونگرا.  حوصله هیچی رو ندارن. از شلوغی و مهمونی رفتن. زیاد بدش میاد. زیاد تو جمع. دوست نداره  باشه و اینکه. خیلی وسواس داره. من رو از. روحیاتی که داره. میترسم بره. اونجا. طاقتش نیاد. .وگرنه. باز با باقی. چیزهاش میتونم کنار بیام. انشالله. که. هرچی خیر ه پیش بیاد. انشالله. فرزندان شما هم موفق و موید باشند. زیر سایه پدر و مادر عزیزشون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم. از راهنمایی که کردین. میدونین. دخترمن. یه آدم درونگرا. حوصله هیچی رو ندارن. از شلوغی و م ...

ولی به اینم فکر کنید کم کم باید وارد جامعه بشه...و بره سر کار...

چند سال دیگه ازدواج می‌کنه...تعامل با فرهنگ های مختلف آستانه تحملش رو بالا می‌بره.

با خودش صحبت کنید و ان شاالله بهترین تصمیم رو بگیرید

افوض امری الی الله...
ولی به اینم فکر کنید کم کم باید وارد جامعه بشه...و بره سر کار...چند سال دیگه ازدواج می‌کنه...تعامل ب ...

بله قطعا همینطوره که شما میگین. انشالله. خدا کمک همه جوونهنا نون بکنه. که تصمیم درست بگیریم