2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مهریه میدم طلاق نمیدم

1663 بازدید | 25 پست

سلام چهار ماهه اقدام به جدایی کردم

من مهریم ۱۰۰ سکه و دو دنگ از خونه ای که پدر شوهر و مادر شوهرم فعلا ساکن هستن هستش

دختر خاله همسرم وکیل هست و همون روزای اول عقدمون که من اونجا بودم به مسخرگی گفت دو دنگ خونه مال اینه که چی؟وقتی نمیتونه بگیره و همشون خوشحال بودن که اون دو دنگ خونه مال من نمیشه

در کمال تعجب خانوادش قاضی قانونی بودن اون دو دنگ رو تایید کرده و من میتونم بگیرمش 

حالا شوهرم میگه مهریت رو میدم طلاق نمیدم اگه طلاق میخوای مهریت رو ببخش

چیکار کنم؟میتونم ۵۰ تا از سکه هامو رو ببخشم و رای دادگاه رو برای طلاق بیارم؟

دخت شیرازی🥹💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد تا سکه رو که یجا نمیدن بهت سالی یکی میخواد ببره سر این خودتو معطل نکن طلاق بده کافیه 

آره نصفشو ببخش که راضی شه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بخشش مهريه و طلاق تو ي دادگاه اصلا مرتبت بهم نيستن 

اون توافقه بين شما و همسرت از اين جهت وگرنه تو دادگاه همشو هم ببخشي نميتونه راي به طلاق بخاطر اين بده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
۵۰ تا سکه بعلاوه دو دونگ خونه درسته ؟ اگه آره که خیلی ام عالی قبول کن

۵۰ تا سکه و دو دنگ خونه برای من ۵۰ تارو ببخشم

اون میگه کلشو ببخش اصن به ۵۰ تا راضی نمیشه

دخت شیرازی🥹💕