2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

67 بازدید | 7 پست

خواهش میکنم هر کی مطمینه جواب بده  بچه ها نمره سالیانه من که منتشر شده خیلی کمتر از مستمر و ایناس میانگین هم حتی این نمیشه این بعد اومدن نتایج نهایی اصلاح میشه یعنی الان اشتباهه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نیومده که

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بزار کامل بیاد خرداد اونموقع درست میشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

نمره سالانه که الان می‌بینید ناقصه چون ۵۰ درصدش وابسته به امتحان نهایی هستش

اخه نمره مستمر و نمره ترم های دیگه خوب بوده اصلا اون نمره ای که زده نمیشه فرض کن نمره هام همه بالای ۱۵ نمره سالانه شده ۹

اخه نمره مستمر و نمره ترم های دیگه خوب بوده اصلا اون نمره ای که زده نمیشه فرض کن نمره هام همه بالای ...

مال منم همه زیر ۱۰ بودن به معاونمون پیام دادم گفت اصلا به نمره ی سالانه توجه نکنید 

.