2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی

74 بازدید | 11 پست

سلام فقط تورو خدا تبلیغ معلم های بد رو نکنید من از نی نی سایت یه معلم رو که خیلی تبلیغش کرده بودند گرفتم ولی اون خانم اصلا یاد نداد همش پاش رو کلاج ترمز بود میرفت جلوی فروشگاه میگفت میشه یه جفت دستکش برام بخری؟ منم خجالت میکشیدم میخریدم بعد میرفت جلو شیرینی فروشی میگفت شیرینی میخری؟ یه خانم سن بالا هم بود آخرش یه روز با یه راننده دعوا کرد سر اینکه دوبله وایساده بود تا من براش ناهار بخرم برگشتم دیدم قفل فرمون کشیده داره داد میزنه همونجا برگشتم با تاکسی رفتم خونه و دیگه دنبال معلم نرفتم یه معلمی که واقعا یاد بده میشه معرفی کنید مهربون لطفا

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

شهرتون آموزشگاه نداره. برو ثبت نام کن با معرفی چیزی گیرت نمیاد

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم تجربه مشابه تورو دارم من چون زبون نداشتم ازم سواستفاده می‌کرد وایمیستاد جلو عابربانک تا پول بگیره! من پول کامل و میدادم ولی از وقت من میزد برای کارهای شخصیش من ک هفته پیش آزمون شهر و قبول شدم ولی ازش نمیگذرم زنیکه مفت خور، اینارو چ ب مربی رانندگی😡

چقد پررو بوده خانمه چرا نمیری اموزشگاه

این آموزشگاه بود دیگه توی همین نی نی سایت هم کلی تبلیغش رو کرده بودند اتفاقا تا بهش زنگ زدم گفت از نی نی سایت پیدام کردی؟ خیلی پررو بود

منم تجربه مشابه تورو دارم من چون زبون نداشتم ازم سواستفاده می‌کرد وایمیستاد جلو عابربانک تا پول بگیر ...

من گواهینامه دارم ولی از بس ترسوندنم نمیشینم میخوام با یه مربی راه بیفتم بعد تنها بشینم

عجب آدمی بوده یدونه دیگه پیدا کن برو که معتبر باشه

خب نمیدونم کیو پیدا کنم چون فقط خانم میخوام

من چون همراه نمیتونم ببرم با آقا راحت نیستم چون 90 درصد آقایون متاسفانه هیزن ولی خانم ها خوبن ولی خب خانومها هم اکثرا حسودن و یاد نمیدن خیال میکنن یکی یاد نگیره خودشون خیلی مهارتشون به چشم میاد