2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

136 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

من یه تصمیمی گرفتم قبلا ،که اگه مشکلم حل بشه 

واس ۱۰۰ تا بچه پرورشگاه یه کادویی یا یه چیزی بخرم یا یه کاری کنم که واقعا خوشحال بشن 

میشه راهنماییم کنین لطفا 

(هزینشم اصلا مهم نیست فقط هرچیز به درد بخوری که میدونین بچه هارو شاد میکنه رو بگین )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم چیزهایی هدیه بده که حتما خودشون استفاده کنن . مثل لباس . میوه بخر پک کن ببر خودت بینشون تقسیم کن . 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

پیتزا.عالیه😂من باشم ک خوحال میشم دیگه بچه باشه بدتر .برا پسرا هم ی ماشین بخر برا دخترا عروسک دخترونه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.