cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان قلبم درد میکنه🥲 150 بازدید | 4 پست قلبم درد میکنه از اینکه اونهمه تلاش کردم برم قایمکی عشقمو ببینم حالم خوب شه🥲اره دیدمش موفق شدم ولی میدونی چرا قلبم درد میکنه؟🥲از اینکه درست از بغلش رد شدم نتونستم صداش کنم 🥲فک میکردم خوب شم اما ندلم براش پر میکشه🥲کاش همه چی اوک شه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/04/22 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 :) امروز ۷۰مین روزه که ازم جداش کردن🥲💔درد داره هرروز با امید بیدار میشم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 قهر کرده باهات؟ یا کراشته خبرم نداره هیچکدوم😄یه رابطه ی متفاوتیه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸