2821
2789

انشالله حل میشه 

پسر و عروس منم همین بودن از وقتی دوست بودن و متوجه شدن همو برای زندگی میخوام مشاوره رفتن من واقعا دیدم تاثیرشو خدارو شکر

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
انشالله حل میشه پسر و عروس منم همین بودن از وقتی دوست بودن و متوجه شدن همو برای زندگی میخوام مشاوره ...

حضوری و آنلاین فرق داره ؟ 

و اینکه اگه تهران بودین میشه بدونم اسمشونو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حضوری و آنلاین فرق داره ؟ و اینکه اگه تهران بودین میشه بدونم اسمشونو

اونا حضوری میرفتن واقعا عالیه اون مشاور خودمم رفتم ، بله عزیزم تهرانن تو شرق تهران سمت تهرانپارس

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اسمشونو بگین ی سرچ کنم

دکتر آزادی 

اگه پیدا نکردی بگو شمارشو از عروسم بگیرم

آقا هستن اسم کوچیکشو الان یادم نیست بگم سرچ کنی

نه عزیزم آقا هستن بذارید خودم شمارشو بهتون میدم فقط درخواست بدید نگن اینجا تبلیغاته

بی زحمت شما بگبرید برام ممنونم

حتما عزیزم فقط الان جایی هستن تا چند ساعت دیگه میگیرم میفرستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز