2777
2789
۲۰ سالمه و ربطی به فیلم های اونجوری نداره و نمیتونم حسمو کنترل کنم حالا نه اینکه از هر دختری خوشم بی ...

اگه شرایطت جوریه که نمیخوای وارد چنین روابطی بشی بعش محل نده و نرید بگیر 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این قضیه واسه منم پیش اومد فقط مشکل اینه من خیلی ترسوام ازش فاصله گرفتم جالب اینه بعد ۴ سال هنوزم هم ...

من دارم فراموش میکنم 

حس میکنم از صمیمیت و دوستی زیادمون بود و الان که تابستونه و از هم دوریم اصلا اون جوری نیستم 

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 
این قضیه واسه منم پیش اومد فقط مشکل اینه من خیلی ترسوام ازش فاصله گرفتم جالب اینه بعد ۴ سال هنوزم هم ...

تو مدرستون بود؟

بهتره اول از گرایشش بفهمی گلم چون اگه بفهمی فقط به پسرا حس داره خودت بیخیالش میشی

دوست منم اینجوری بود بعد فهمیدم دختره به پسرا گرایش داره دیگه حسشو فراموش کرد

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

تو مدرستون بود؟بهتره اول از گرایشش بفهمی گلم چون اگه بفهمی فقط به پسرا حس داره خودت بیخیالش میشیدوست ...

نه مال جایی نبود باهاش آشنا شده بودم اون موقع ۲۱ سالم بود دانشگاه میرفتم