2777
2789
عنوان

چجوری دوستموبپیچونم

187 بازدید | 18 پست

حس میکنم شوهرم ازش خشش میادرفت امدخانوادگی داریم همکاره شوهرمنه شوهرش. 

میدونیدک مااخانومایک حس عجیب و خاصی ب این مسائل داریم ک دروغ توش درنمیاد. مثلاکاری داشته باشه ب همسرم زنگ میزدیاجلوی همسرم خیلی منوتخریب میکنه خدشو بالاترمیگیره شوهرمنم ازش زیادپرسیده تابهال که حتی دیشب بحثمون شدوالان باهم قهریم سرهمین موضوع نمیدونم چجوری سوسکی بپیچونم چی بگم و چکارکنم از عشوه و لوندیای بیجاش که نگم براتون😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یمدتی که گذشت داستان‌ خیالی از خودت تعریف کن پیش شوهرت مثلا متوجه شدی  یکی از دوستای قدیمیت که شوهرت نمیشناخته  یه همچین اتفاق مشابهی بوده اون خانومه و شوهره خیانت کردن بعد بگو واقعا چقدر اون مرده بی عرضه بوده اون زنه که خراب بوده مرده باید آدم می‌بود دیگه کلا عاقبت تلخ برای داستانت بزار یجوری واسه شوهرت تعریف کن 😂😂

یمدتی که گذشت داستان‌ خیالی از خودت تعریف کن پیش شوهرت مثلا متوجه شدی یکی از دوستای قدیمیت که شوهرت ...

اره اینم میشع ب دوستمم باید ی همچین داستانی تعریف کنم حتما

کمکم ارتباط و محدود کن یکباره نمیشه تلفن هاشو چندتا درمیون جواب بده گاهی بگو شوهرم خونه بود نتونستم جواب تو بدم دوست نداره تماس تلفنی زیاد داشته باشم 

دیدار هاتو به بهونه کلاسی مهمونی چیزی کنسل کن اگرم خواست بیاد به بهونه جایی رفتن بپیچون 

اگر بار دیگه به همسرت زنگی زد خودت جواب بده 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
اره اینم میشع ب دوستمم باید ی همچین داستانی تعریف کنم حتما

آره بعد بگو یسری آدما این شکلی هستن فکر میکنن بقیه متوجه رفتارشون نمیشن کلا برو فاز تیکه انداختن ولی اگه رفتار جدیدی دیدی جلوی روشونو خودتو به بی‌خیالی بزن چون این آدما هرچی واکنش بیشتر ببینن وقیح تر میشن 

کمکم ارتباط و محدود کن یکباره نمیشه تلفن هاشو چندتا درمیون جواب بده گاهی بگو شوهرم خونه بود نتونستم ...

شمارشو پاک کردم همسرم  زنگ نمیزنع اون. زنگ میزنه دیشب پاک کردم وبه همسرم بایدبگم جواب نده دختره صیغه ی شوهرشه فکرکنم شوهرم هوایی شده برای همینه

آره بعد بگو یسری آدما این شکلی هستن فکر میکنن بقیه متوجه رفتارشون نمیشن کلا برو فاز تیکه انداختن ولی ...

خیلی وقیحه رفتاراش بخدا همسرش ایقدرچشم پاکه توچشمام نگاه نمیکنه کاش همه مثل همسراون بودن! 

خیلی وقیحه رفتاراش بخدا همسرش ایقدرچشم پاکه توچشمام نگاه نمیکنه کاش همه مثل همسراون بودن!

ببین یکاری کن برای کم کردن رابطه مثلا شوهرت که میگی با دوستش نمیتونی جداشون کنی به شوهرت پیشنهاد بده با دوستش دونفری برن کوه مثلا یه تفریح این شکلی که خودشون باهم باشن اون زنه رو کمتر ببینین 

ببین یکاری کن برای کم کردن رابطه مثلا شوهرت که میگی با دوستش نمیتونی جداشون کنی به شوهرت پیشنهاد بده ...

اصلا اهل دروبیرون نیستن هیچکدومشون میخام این رابطه کمرنگ و حتی قطع بشه بدون اینکه بویی ببرن جفتشون خیلی خیلی کنه ان