2789
عنوان

چی درست کنم

35 بازدید | 6 پست

با یدونه سینه مرغ

یه غذای خوشمزه پینشهاد بدین 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

سینه مرغ رو نواری برش بزن ی دونه پیاز خلالی خورد کن تفت بده بعد مرغ رو اضافه کن بزار خوب سرخ بشن باهم بعد ادویه ها و نمک رو اضافه کن ی لیوان آب‌جوش بریز بزار با شعله متوسط مرغ بپزه و آبش کشیده بشه بعد ک آبش کشیده شد زرشک اضافه کن

بعد برنجتو آبکش کن لایه لایه از مواد بریز آخرم زعفرون بریز و بزار دم بکشه 

سینه مرغ رو نواری برش بزن ی دونه پیاز خلالی خورد کن تفت بده بعد مرغ رو اضافه کن بزار خوب سرخ بشن باه ...

وای متشکرم

خوشمزه میشه؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سالاد سزار خوب میشه

یا بصورت مکعبی خرد کنید و ادویه نمک و فلفل بزنید با کره تفت بدید، پیاز رو بصورت خلالی ریز کنید و تو روغن سرخ بشه و به مرغ اضافه کنید و یک استکان آب اضافه کنید تا بپزه، خیلی کم زعفرون هم اضافه بشه خوبه 

سالاد سزار خوب میشهیا بصورت مکعبی خرد کنید و ادویه نمک و فلفل بزنید با کره تفت بدید، پیاز رو بصورت خ ...

ممنونم

با برنج سرو میشه؟