sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 عنوان تجربیا 358 بازدید | 19 پست چطور بود ازمونتون؟سخت بود؟ تا کی بود تایمتون بیاین یکم ازش بگین برام درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚 1403/04/22 | 13:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مورگانا_پندراگون عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 763 نرمال بودمن امسال خوب نخونده بودم ولیتایممونم تا 11:30 mentalism is the silent music of the mind. magic is the orchestra of the unseen.
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 حال ندارم تایپ کنم😂💔 خداقوت عزیزم ریاضیش شنیدم سخت بوده؟ درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 نرمال بودمن امسال خوب نخونده بودم ولیتایممونم تا 11:30 خداقوت عزیزم درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sunfloweruu عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 529 خداقوت عزیزم ریاضیش شنیدم سخت بوده؟ مرسی عزیزم اره ریاضی سخت بود
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 خوب بود ریاضی نسبت به بقیه دروس سختتر بود خداروشکر پس .اره شنیدم مثل اینکه اصلا حس خوبی به این درس نداشتم واقعا خداقوت گل درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 نسبت به کنکور اولیه سختتر بود😕😕 هرسال داره سختتر میشه سوالات سال ۹۴و ببینی شوکه میشی درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 من خاهرم میگ اوکی بود زمانش نمیدونم خداروشکر پس خداقوتش درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 مرسی عزیزم اره ریاضی سخت بود قربونت درکل ۱۰۰ سوالی بود درسته؟ یا ن درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 تشکتووور(: ❤🌸کنکوریا واقعا سختی میکشن ازته دلم امیدوارم همگی قبول شن درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚