2777
2789
عنوان

سوال از راننده ها در مورد اسنپ

156 بازدید | 16 پست

اگه مسافر پول سفرو پرداخت نکنه و سفر انجام بشه پول راننده رو کی پرداخت میکنه؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش میدن به اسنپاسنپ‌خودش به راننده پرداخت میکنهتو سفرهای بعدی از مسافر بیشتر پول میگیرهتا پوله خو ...

یعنی بدون معطلی و شکایت و.. همون روز اسنپ پول راننده رو واریز میکنه؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

گزارش میدن به اسنپاسنپ‌خودش به راننده پرداخت میکنهتو سفرهای بعدی از مسافر بیشتر پول میگیرهتا پوله خو ...

ببخشید شما از اسنپ اطلاعات دارید من یه سوال دیگه هم دارم؟ 

منظورم همون روز هستش بدون دیرکرد پول راننده رو واریز میکنن؟ 

یا بصورت نقدی یا بصورت الکترونیکی پرداخت میکند

یعنی همون روز پرداخت میکنه یا چند روز دیگه؟ بدون معطلی هستش؟ 

مسافر اگه بصورت نقدی پرداخت کنه که بهد از اتمام سفر بهت میده. ولی اسنپ ساعت12 شب

نه منظورم اینه که کلا مسافر بگه پول ندارم و یا نمیدم 

همون جا زنگ میزنی پشتیبانی پدرشو درمیارن تمام مشخصات طرف رو دارن

خب پدرشو دربیارن که برای من پول نمیشه

میخواستم بدونم حتی بدون پرداخت پول از طرف مسافر، اسنپ بدون معطلی پول رو به راننده از جیب خودش واریز میکنه 

خب پدرشو دربیارن که برای من پول نمیشهمیخواستم بدونم حتی بدون پرداخت پول از طرف مسافر، اسنپ بدون معطل ...

سلام

به هیچ وجه مولتون رو نمیده! همش کشکه!

فقط نهایت کمیسیون رو برگردونه!!

بارها برای من پیش اومد.

اصلا مسافر ها احراز هویت نمیشن!!! خیلی بی سر و ته هست!

حداقل تا الان ده بار پیش اومد ک طرف تعمدا پیچوند و پول نداد و اسنپ هم هیچ غلطی نکرد!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...