2821
2789
عنوان

کیست تخمدان

50 بازدید | 6 پست
خانما من امروز واسه اقدام به بارداری و ازمایشاش رفتم دکتر و برام ازمایش نوشت مشخص شد که تو تخمدان 

دو نوع کیست دارم 

۲۵mm که اسمشو نوشته low Echo

و یکی دیگه simple cyst به ابعاد 15*30

حالا بد شانسی من دکتر هفته اینده سه شنبه و پنجشنبه میاد مطب که سه شنبه خورده به تعطیلی پنجشنبه که دیگ فک از شدت نگرانی سکته کنم اگر اطلاع داریدیا خودتون دچار بودین این قضیه خطرناکه؟برای بارداری مشکل پیش نمیاد؟داغونم اصلا از این رو هوا بودن متنفرم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید پلی کیستیک چجوری تشخیص داده میشه؟؟من ماه پیش میخواستم برم مسافرت قرص خوردم پریود نشم ممکنه بر ...

علاوه بر علائم، توی سونو مشخصه هردو تخمدان چندین کیست کوچیک و بزرگ دارن. من هرماه دارم. ولی فکر کنم طبیعیه که گاهی داشته باشی. شما اگه سابقه نداری احتمال زیاد بخاطر قرص بوده.

علاوه بر علائم، توی سونو مشخصه هردو تخمدان چندین کیست کوچیک و بزرگ دارن. من هرماه دارم. ولی فکر کنم ...

من علائم ندارم نداشتم منظورم پریودهای منظم دارم مشکلی ک بخواد اذیتم بکنه نداشتم اصلا ولی از اون جایی ک رفتم اسمشو زدم گوگل و یه سری چیز نوشته بود ک نگران کننده بود استرس گرفتم ممنونم ک جوابمو دادی عزیزم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز