2789
دختری خوشگل مهربان و بی نقص

قبول میشم ؟

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حسم بهت عجیبه.دختری مرموز.زیبا و البته خیلییییی شکاک ولی مهربون

بله بله با کمال میل میتونین کمکم کنین 😂❤️

راجب من چی حس میکنین؟ 

اموزش ابتدایی قبول میشم یا دبیری ؟ قبولی نهایی میشم که امسال برم فرهنگیان؟

مرسی 🌸

.

بله بله با کمال میل میتونین کمکم کنین 😂❤️راجب من چی حس میکنین؟ اموزش ابتدایی قبول میشم یا دبیری ؟ ق ...

حس خیلی خوبی دارم هر پسری عاشفت میشه ولی حواستو جنع کن فکر کنم دبیری قبول میشی

درسته؟

Yesssss👌😍

خردادم اول اسمم میم داره لباسم نارنجیه

کمی بیشتر بگو ازم هرچی تونستی بگو

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

Yesssss👌😍خردادم اول اسمم میم داره لباسم نارنجیهکمی بیشتر بگو ازم هرچی تونستی بگو

خداروشکر😍

عاشق چیزای ترسناکی و ممکنه سرتو به باد بدی خدایی نکرده اما به شدتتتت خوشگلی

خداروشکر😍عاشق چیزای ترسناکی و ممکنه سرتو به باد بدی خدایی نکرده اما به شدتتتت خوشگلی

میشه گلم بگی من قبول میشم ؟

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
خداروشکر😍عاشق چیزای ترسناکی و ممکنه سرتو به باد بدی خدایی نکرده اما به شدتتتت خوشگلی

افرینننننن 😍🔥💙

خیلی ترسوام ولی چیز ترسناک دوس دارم

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

قشنگم لطفاااااا برا منم بگو....عشقم واقعا دلی دوستم داره؟؟؟کی دیدار داریم؟؟؟

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...