2777
2789
عنوان

عمل بینی

83 بازدید | 13 پست

سلام.خانما من خواهرم دیروز بینیشو عمل کرده.قسمت پایین بینیش بخیه خورده تا چند وقت باید پانسمان کنم زیر بینیشو؟

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پانسمان هست که زیر بینی میزارن اگه خیلی خونریزی داره بایددعوض کنی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

سلام عزیزم

تا پایان یک هفته که میرید برای باز کردن گچ، هرموقع که خون زیاد اومد و کثیف شد، عوضش کنید

مراقبم باشید خیلی فشارش ندید 

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
یه پانسمان هست که زیر بینی میزارن اگه خیلی خونریزی داره بایددعوض کنی

عوض میکنم هرروز نمیدونم تا چند روز باید پانسمان کنم

سلام عزیزمتا پایان یک هفته که میرید برای باز کردن گچ، هرموقع که خون زیاد اومد و کثیف شد، عوضش کنیدمر ...

تا پیش دکتر میبرم باید پانسمان کنم یعنی؟

عوض میکنم هرروز نمیدونم تا چند روز باید پانسمان کنم

وقتی تامپون در آورد اونم باز میکنه دیگه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بعد اصلا از شستشوی بینی حرفی نزد

فعلا نه وقتی گچ باز کرد میگن شستشو بده فعلا زوده یه روز که نشده

تا پیش دکتر میبرم باید پانسمان کنم یعنی؟

اره توی این یه هفته اون پانسمان خونی میشه

نباید بذاری بمونه بوی بدی میگیره

مرتب عوض کنید

راجع به شست و شوی بینی هم، من خواهرم ماه پیش عمل کرد دیگه سرم شست و شو نمیدن مثل اینکه... به جاش وقتی گچ رو باز کردن، چندتا پماد میدن که باید داخل بینی بفرستی

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
اره توی این یه هفته اون پانسمان خونی میشهنباید بذاری بمونه بوی بدی میگیرهمرتب عوض کنیدراجع به شست و ...

تشکر🙏🌹