2777
2789
عنوان

گرونه یا نه

90 بازدید | 11 پست

من بیشتر از ده ساله که وسواس خیلی شدید دارم که زندگیم رو فلج کرده و اصلا ارامش ندارم و نمیتونم لذت ببرم .. 

حالا یه روان درمانگر پیدا کردم که هزینه هر جلسه ۶۰۰تومن هست تلفنی برای سی دقیقه ! ولی روان‌درمانگر خوبی بنظر میاد .. که حدودا گفت کل دوره درمان میشه ده تومن 

تا حالا تجربه روانشناس رفتن نداشتم نمیدونم ایا این قیمت زیاده خیلی؟؟؟ادامه بدم یا یه ارزون تر پیدا کنم؟

وضع مالیم خیلیم خوب نیست ولی خب چون مشکلم خیلی جدی هست میتونم جور کنم 

از طرفی فکر میکنم نیم ساعت یکم کمه .. یعنی هفته ای نهایت یک ساعت میشه،ایا کافیه این زمان؟کسی‌تجربه ای داره؟

عزیزم برای مشکلاتی مثل وسواس و افسردگی و ... تلفنی اصلا خوب نیست 

بیشتر روانشناسای حرفه ای فقط درمان حضوری رو قبول دارن 

اگه اشتباه نکنم قیمتی که مشخص کردن برای ۴۵ دقیقه ۳۵۰ تا ۳۸۰ باشه 

ولی خب بعضی جاها بیشتر میگیرن (کارشون اشتباه نیست)

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه هیچ روانشناس خوبی نمیاد زمان خوب شدن یکی رو پیشبینی کنه 

یعنی چی گفته کل دوره درمان ۱۰ تومنه؟ 

شاید شما نیاز به دارو درمانی هم داشته باشی 

عزیزم برای مشکلاتی مثل وسواس و افسردگی و ... تلفنی اصلا خوب نیست بیشتر روانشناسای حرفه ای فقط درمان ...

شرایط حضوری رفتنو ندارم وگرنه حضوری میرفتم

یعنی این قیمت زیاد هست؟

اخه میترسم برم یه ارزون تر هم پیدا کنم فایده نداشته باشه بعد مجبور بشم دوباره کاری کنم هی برم پیش روانشناسای مختلف .. البته اینم نمیدونم فایده داره یا نه

شرایط حضوری رفتنو ندارم وگرنه حضوری میرفتمیعنی این قیمت زیاد هست؟اخه میترسم برم یه ارزون تر هم پیدا ...

اون چیزایی که گفتی به من نشون داد روانشناس خوبی نیست اصلا 

هر ۴۵ دقیقه ۳۵۰ تومن ارزون نیست عزیزم یه قیمت معقوله که براشون مشخص کردن بگیرن 

خودم پیش یکیشون رفتم و واقعا خوب بودن 

ولی اگه میتونی حتما حضوری برو ❤️ 

بعد اینکه هیچ روانشناس خوبی نمیاد زمان خوب شدن یکی رو پیشبینی کنه یعنی چی گفته کل دوره درمان ۱۰ تومن ...

خب من ازشون پرسیدم حدودا چقدر میشه که ببینم میتونم بر بیام از پس هزینه یا نه 

گفت حدودا ۱۶ جلسه اینا میخواد که میشه ده تومن 

دارو هم نمیده گفت کار من روان درمانی هست فقط،اگر دارو لازم باشه باید برم پیش روانپزشک 

خب من ازشون پرسیدم حدودا چقدر میشه که ببینم میتونم بر بیام از پس هزینه یا نه گفت حدودا ۱۶ جلسه اینا ...

خب درستش اینه میگفت نمیشه یه زمانی مشخص کرد براش 🥲 حالا امیدوارم به دردتون بخوره ❤️