2777
2789
عنوان

دیشب تو هیئت

185 بازدید | 5 پست

شام دادن و من آروم آروم میخوردم چون اشتها نداشتم و معده آیا دارم ولی ب عنوان تبرک خواستم ک بخورم بعدش دو تا دختر ک کنارم بودن قشنگ شنیدم ک ادامو در آوردن ۱۳ ۱۴ ساله بودن 

منم گفتم خدایا من بخاطر تو و امام حسین اومدم اشکال نداره بزار بگن 

چن دیقه بعد ی پسر بچه اومد قیافه اونا رو مسخره کرد منم خندیدم اونام ًاین شده بودن و هیچی نگفتن شاید نباید میخندیدم اما خب سبک شدم 

خدا چه زود گذاشته تو کاسه شون😂 گرچه کار شما هم خوب نبود اونا بچه بودن خندیدن شما کاشکی خوددار بودی

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست بالا دست بسیار هست.باید به جای خندیدن خیلی روک بهشون میگفتی.وقتی منو مسخره میکنید منکه کر نیستیم مینشوم ولی ناراحت میشم.حالا دیدید چقدر بده یکی ادمو تو جمع مسخره کنه الان خوشتون اومد؟؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
خدا چه زود گذاشته تو کاسه شون😂 گرچه کار شما هم خوب نبود اونا بچه بودن خندیدن شما کاشکی خوددار بودی

آره قربون خدا و هیت امام حسین مظلوم برم 

آره خدا منو ببخشه 

ولی خیلی حرصم گرفته بود از این میخندیدن و ادامه در میاوردن اصلا نکردن ک صدای آروم بگن ک نشنوم