2777
2789
عنوان

روز ششم محرم🏴

76 بازدید | 4 پست

الهی پناهم باش 💎 

قاسم ابن الحسن ابن علی ابن ابی ‌طالب از یاران با وفای حسین بن علی علیهم السلام در واقعه عاشورا است که در سن سیزده سالگی به شهادت نائل آمد. بنابر نقل مقاتل حضرت قاسم نوجوانی کوتاه قامت سوار بر اسب وارد میدان شد و با اشعار و رجزخوانی حماسی، خود را معرفی و آماده نبرد گردید. در مقتل آمده است که حضرت قاسم با شجاعت تمام تعدادی از لشکریان کفر را به درک واصل کرد و در نهایت توسط سپاه یزید به شهادت رسید.

ای نوجوان کربلا

یا قاسم بن المجتبی🏴

این نوگل خوش رنگ و بو

روح است و ریحان عمو

یا رب چه زیبا منظر است

او مجتبایی دیگراست

لاله ز برگ یاسم

پوشیده قاسم در کفن

ای نوجوان کربلا

یا قاسم بن المجتبی🏴

صَلی علی علیک یا ابا عبدالله الحسین 🙏🏻

لطفا یک صلوات برای تعجیل در ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستید.🙏🏻

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

سلام عزیزم خوبی خواهری 

ممنونم که همه جا بیادمی مهربونم 

تاپیکهای که تکم کردی قفل بود نشد ازتون تشکر کنم 

من که نمیدونم چطور براتون جبران کنم (به رسم جبران تو هرزمان و مکان معنوی بیادتونم بشرط لیاقت البته )

الهي به فضل خدا وبحق آبروی امام حسین و یارانش  حاجت روا بشی 

خواهر جون دعا کن خیلی خیلی از خدا نامید شدم بعد از هرچله که ناامید تر میشم خدا کنه حال این روزام بهتر بشه بتونم دوباره دعا کنم و دوباره امیدوار بشم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم خوبی خواهری ممنونم که همه جا بیادمی مهربونم تاپیکهای که تکم کردی قفل بود نشد ازتون تشکر ک ...

سلام خواهرقشنگم، خواهش میکنم، اصلا نیاز به جبران نیست... 

خواهری، مشکلات زندگی گاهی باعث ناامیدی میشه و ممکنه مأیوس بشیم اما گذراست و. مجدد قوی تر از قبل میشیم، این مشکلات همه و همه امتحان الهیه، تو زندگی هرکی به یه شکلی اما هر دم در امتحان و آزمون الهی هستیم... تنها راهش صبوری و گذشت و مقاومت... یکی از اثراتش هم بالا رفتن مقام معنوی... میدونم که شما بهتر واقف هستین که خدا هیچ وقت بد ِِ مارو نمیخوام اما خبر از حکمت و مصلحتش نداریم. از اعماق وجودم از خدا میخوام براتون راه گشایشی باز بشه واز چشم انتظاری در بیاین و حاجتروا بشین 🤲🏻

🍃خداوند منان با طول دادن اجابت ما را بیش تر به حالت انابه و تضرع در درگاهش نگه مى‏دارد. این لطف بزرگى است كه به این وسیله ارتباط عبد با معبود حفظ مى‏ گردد. در پى آن الطاف بى‏ شمار دیگرى نصیبش مى‏ شود.🌱

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام خواهرقشنگم، خواهش میکنم، اصلا نیاز به جبران نیست... خواهری، مشکلات زندگی گاهی باعث ناامیدی میشه ...

ممنون عزیز دلم 

شما درست میگی عزیزم 

خدا کمک همه مون کنه تااز این امتحان های زندگی سربلند بیرون بیایم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚