2777
2789

اول اینکه بگم چهارساله با هم زندگی میکنیم..دو سال اول پول توجیبی هم نمیداد که من رفتم سرکار…با دوتا از داداشاش و‌پدرش شریکن ..شوهرم ضرر مالی کرده چند بار و پدر و برادراش کمکش کردن..همین زودیا‌دویست‌میلیون ضرر کرد و کنارش کار‌جدید‌زد…بعد به من هم اصرار که ماشینی که با زحمت خودم خریدم بفرومشم برای کارش!..واسه خرید ماشینم اصلا کمکم نکرد..خرجش رو‌تو‌کارش میکنه و‌خرید مواد غذایی و همشش میگه من ندارم..داره ولی پول میده‌جنس‌میگیره..درامدش هم خوبه دو سه جا‌هم‌وام گرفته ولی در کل درامدش خوبه..منو هیچچچ‌جوره‌وارد کارش نکرد..نذاشت من بدونم چی داره چی‌نداره..سند خونمون حتی پیش پدرشه..اینایی که گفتم بدترین خصوصیات شوهرم بود وگرن دست به خرجش عالیه خیلی درکم میکنه واقعا جلوتر از من واسه نیازام تلاش مبکنه ولی همشش میگه ندارم..این اخریا برام یه سرویس طلا و‌موبایل خوب خرید ..بعدش گفت بیا ماشینتو بفروش خلاصه خیلییی رو‌مخم رفت منم گفتم پول تو جیبی بهم‌نمیدادی رفتم سرکار به سختی به دستش اوردم بعد اینجوری میگی!خلاصه چند ماه پیش گفت پنجاه تومن بهم قرض بده بهت برمیگردونم خیلی هم اصرار کرد که دستم خالیه و فلان..شاید بگین وااا زندگی مشترکه یا اینکه اینجوری کنین زندگی مشترک نیست و اینا..من با عقد و نامزدیم نه ساله با این ادمم..ادم بدی نیست ولی نمیذاره سر از‌کارش دربیارم..خیلی جاها داشت ولی گفت ندارم حالا هم معلوم نیس کی پولمو بده منم میخواستم طلا بگیرم دارم خودم قسط وام ماشینمو‌میدم…اگر بگم میخوام طلا بگیرم دیگه میگه پول ندارم طلاتو بفروش!چی بگم به نظرتون؟!پیشاپیش از تعجب و ابراز تاسف شما ممنونم اینم روش زندگی منه خیلی اذیت شدم سرش و‌اگر شوهرم خوب نبود صددرصد ولش میکردم به امون خدا

شوهرمنم نمیذاره سر دربیارم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون طلایی که برات خریده بود رو بده بهش بگو بیا همینو برام خریده بودی تا حالا اونم واسه خودت ببر بفروش

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

من اگه چینین شوهری داشتم کوچک ترین کمک مالی بهش نمیکردم وظیفه شوهره که علاوه بر خرج خونه ماهانه مبلغی رو برای همسرش درنظر بگیره نه اینکه نقشه بریزه واسه ماشین و پولای زنش 

نه عزیزم چرا تعجب کنیم تازه تو در حق شوهرت بزرگواری هم کردی  درسته زندگی مشترکه و باید هر ۲همکاری کنن ولی چه معنی میده وقتی شوهرت درامدش خوبه ندارم ندارم بکنه 😏

دیگه از این جا به بعد اصلا بهش قرض نده 

من اگه چینین شوهری داشتم کوچک ترین کمک مالی بهش نمیکردم وظیفه شوهره که علاوه بر خرج خونه ماهانه مبلغ ...

دیگه نمیدم ولی نمیدونم پولمو چجوری بگیرم چند ماه گذشته..همینجوری بگم پولمو بده؟

دیگه نمیدم ولی نمیدونم پولمو چجوری بگیرم چند ماه گذشته..همینجوری بگم پولمو بده؟

اگه میخواست بهت میداد 

ولی الان بهش بگو طلا اومده پایین یه دستبند دیدم میخوام بخرم  بهش بگو هم پول خودمو بده هم یه ۲۰میلیون خودت بزار روش میخوام یه چیز خوب بردارم 

جدی و محکم بگو ولی در عین حال با احترام اصلانم از حقت کوتاه نیا شوهرت باید بدونه زنش نیاز هایی داره که باید برطرفش کنه اگه الان جلوش رو نگیری در عین احترام  بعد ها بد تر میشه دیگه این ۲قرون خرجی هم که برات میکنه رو نمیکنه علاوه بر اون ماهانه هم باید مبلغی رو واست واریز کنه اینم بعدا بهش گوشزد کن و سفت و سخت وایسا که واست واریز کنه 

خودت میدونی با توجه به خصوصیات شوهرش که اونجوری که تعریف کردی خصوصیت بهترش بیشترر از باشه. ولی من تجربه خودمو میگم ۱۰ سال پیش ۲تا سکه تمام دوتا نیم ۱۵ تا ربع سکه دادم من اصلا توقع پس دادنش نبودم میدونی چه جوری سوزند منو. گفت جبران اون طلایی بکن برات خریدم یه سرویس دست دون بود با یه دونه انگشتر

بعدشم سر خرید زمین همین طلاها خواست حتی انتظار داشت طلایی که از خونه پدرم آوردم بهش بدم دیگه ندادم

خودت میدونی با توجه به خصوصیات شوهرش که اونجوری که تعریف کردی خصوصیت بهترش بیشترر از باشه. ولی من تج ...

واسه این مردای ما زن دهن گشاد و بی هنر و وابسته خوبه که بچسبن به شوهر بگن برام خرج کن

واسه این مردای ما زن دهن گشاد و بی هنر و وابسته خوبه که بچسبن به شوهر بگن برام خرج کن

دقیقا الان خونمون کابینت نداره یعنی کابینت دارم کابینت کشی نیس حالا پول دستش هست میگم بیا کابینت رو انجام بده میبره خرج پدر مادرش میکنه کاری ندارم پدر مادرش مریضه خرج کنه ولی اون یکی بچه هاش هیچ کمکی نمیکنن