2777
2789
عنوان

خواهر بی ادب

410 بازدید | 19 پست

خواهرم ازم ۱۲ سال کوچیکتره از اونایی که بهش که محبت میکنی فحشت میده و باهات بد میزنه محلش که نمیدی بهت احترام میذاره. منم دیگه مثل قبل باهاش نیستم یه مدت دلم سوخت گفتم یکم باهاش بهتر شم دیدم نه دوباره پرو شد(امشب فهمیدم) من بخاطره رفتاراش حداقل از وقتی بچه دار شدم دیگه خونه بابام نمیمونم‌. ۳ هفته ی بار در حد ۲ ساعت با شوهرم شام میخورمو میام اما اکثرا هر وقت بدون شوهرم رفتم پشیمون شدم مثل امروز هر بحثی که با نامادریم(از پدر یکیم) میکردم هی می‌پرید وسط چندبار هی گفت اسکل هیچی نگفتم باز گفت تو هیچی نمیفهمی باز هیچی نگفتم بعد دیگه جوابشو دادم اونو گفت من گفتم. زن بابامم می‌فهمیدم دلش برا بچش میسوخت همیشه هم از اول طرف اون بود یادمه بخاطره اون تو بچگیام منو چندبار زد یا دعوا راه انداخت. حتی تو ۱۵ سالگی شوهرم داد که از دستم راحت شه حالا بخاطره تربیت مزخرفش مجبورم دیر ب دیر بابامو ببینم. بعد ب من برمیگرده میگه چرا شلوغش میکنی چیزی نگفت که یه اسکل گفت به منو باباتم همش میگه اسکل عقب افتاده. گفتم آفرین خیلی خوبه. بنظرتون حق نداشتم؟ دو روز دیگه بچمم از این الگو میگیره

بچه های نسل جدید اکثرا همینن متاسفانه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷