حوصلم سر رفته تاستونه و خیلی وقت خوشی ندارم بابام هم بیخیال و هیچ اهمیتی بهم نمیدهدهرچی جلوش گریه و زاری مردم که یه باشگاه ثبت نامم کنه عین خیالش نبود بهش میگم حوصلم سر رفته مگه قول ندادی کلاس ثبت نامم کنی محل نمیده یا میخرم میکنه میگه وقتی خواستی شهریور امتحان بدی دیگه حوصلت سر نمیره جوریم نیستم که بتونم به حرفاش گوش ندم و خودم برم بیرون چون پاک بزارم تو حیاط میگه کجا رفتی خیلی ناراحتم خودش هم حتی کاری برام نمیکنه هرچی بگم کم گفتم کاری نیست که تو خونه انجام بدم حوصلم سر نره یا یه کار مجازی که بتونم درآمد داشته باشم
ببخشید اگه غلط املایی دارم چون دارم گریه میکنم و دستام میلرزه دیگه خسته شدم بریدم کاری هست که بشه تو خونه انجام بدم آنلاین حوصلم سر نره یا ماری که درآمد داشته باشم
یکی رو میشناسم با تو تیوپ زبان انگلیسی رو یاد گرفته
الان با آموزشهایی که در مجازی هست میشه خیلی کارهای هنری ،شیرینی پزی و ...رو یاد گرفت ،باید ببینی به چی علاقه داری
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
میگم نمیزارن تنها از خونه برم بیرون تا سرکوچه هم نمیزارن برم خونه مامان جونم همین بغله میخوام از اونجا بیام خونه مامانم میاد همرام در باز میکنه میفرستم تو بعد خودش میره هیت هم التماس میکنم میگه حوصلم نمیشه هرچی میگم میگه حوصلم نمیشه بشین تو خونه
ببخشید اگه غلط املایی دارم چون دارم گریه میکنم و دستام میلرزه دیگه خسته شدم بریدم کاری هست که بشه تو ...
سنت کمه، شرایطتت سخته ولی دلیلی بر اینهه ناراحتی نداره وغصه نیست فقط باید منطقی رفتار کنی معلومه که اقتضای سنته که بین همسن وسالات باشی وبری بیرون و...