2777
2789
عنوان

شوک درمانی برای بیمار دوقطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 5830 بازدید | 33 پست
افسردگی حاد همش احساس پوچی دارم پوچی خیلی عمیق همش بفکر خودکشی ام

هیچی مثل وسواس فکری بد نیست 

من خیلی دارم عذاب میکشم 

احساس پوچی چیزی ک راحت میتونی درمانش کنی عزیزم خدا اون روز نیاره گرفتار مشکل من بشی

برامن ۸تا بود فقط سه تا زدن راستش مثله منگا شده بودم خانوادم منو دیدم ترسیدن اومدن رضایتشونو پس گرفت ...

پس بیخیال شو وقتی نتیجه نگرفتی

انشاءالله هر چه زودتر سلامتی به دست بیاری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی سختهشما چند تاشو میگی؟چون تا شوک درمانی رفتی حتما واسه شمام وخیم یوده

اره من ۳بار بستری شدم 

ببین من وسواس دارم مثلا اولا اینجوری میگف اگر اینکارو انجام بدی مامانت یا داداشت میمیره یا اگ اینکارو سه بار تکرار نکنی خانوادت میمیرن بعدش شد بیماری توهم میزدم تو کل بدنم توده هس دایم مریض بودم و ب این فک میکردم قطعا سرطان دارم هرروز یه بیماری یه روز ایدز یه روز لنفوم همش دهانمو چک میکنم سینه هامو گردنمو و ..

اره من ۳بار بستری شدم ببین من وسواس دارم مثلا اولا اینجوری میگف اگر اینکارو انجام بدی مامانت یا دادا ...

بیین دقیقا اینایی ک اول گفتی منم نسیت ب داداشم و آبجیم دارم خیلیییییی وحشتناکه واسه من

ینی شما میگی رفته رفته بدتر میشم؟

بعد اینکه خواهشا از تجربه بستری شدنتون بگید آخه دکتر مشاور و روانپزشک گفت بستری شم 

بیین دقیقا اینایی ک اول گفتی منم نسیت ب داداشم و آبجیم دارم خیلیییییی وحشتناکه واسه منینی شما میگی ر ...

انقدر اوضاعت خراب میشه ک دیگران میگن کلا دیونه شده ببین من اوضاعم خیلی خراب بود من این اواخر از شدت وسواس ب خودم اسیب میزدم یادمه یکبار تیغ دستم بود و همش داشتم بدنمو چک میکردم یهو فکردم زگیله و با تیغ گوشت بدنمو کندم میدونی کم کم ب خودتذاسیب میزنی من طی دو هفته بستریم کاملااااااا وسواس فکریم خوب شد اونجا روزی ۱۲تا قرص میدن تازه اگ خیلی خراب باشی شوک هم میدن زودتر خوب میشی اکر نمیتونی توخونه دارو درمانی کنی بستری شو 

انقدر اوضاعت خراب میشه ک دیگران میگن کلا دیونه شده ببین من اوضاعم خیلی خراب بود من این اواخر از شدت ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چند تا از فکرامو بهت بگم ببینی من بدتر میشم یا نه ؟خواهشا 

بستری شم بهتره؟الانم بقیه میگن بهم دیوونه