2777
2789
عنوان

درد دارم😭😭

297 بازدید | 17 پست

بچه‌ها من پر.یود نیستم اما دردم مثل درد پریوده، دقیقا زیر دل و کمرم درد میکنه کلافه میشم. بار اولم هم نیست خیلی اینطوری میشم. بنظرتون علتش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال دقیقا یه بار اینطوری شدم رفتم دکتر برام ازمایش نوشت، بعد گفت عفونت نداری ولی چیزی از کیست نگف ...

یرو سونو بده متخصص زنان برو حتما 

من همش دل درد داشتم گاهی چنان دردی میگرفت ک جیغ میزدم انقدر شدید بود خانوادم فک کردن اپاندیسم ترکیده ازدرد زیاد بدنم ی سمتش بیحس شد حس نمیکردمش رفتم جز عفونت و کیست هیچی نداشتم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
خطرناکه؟ بعد من فکر کنم تنبلی تخمدان دارم به اون ربط داره؟

کیست باشه بله برو سریعتر دکتر 

من انقدر دیرفته بودم گفتن احتمال اینکه بدخیم باشه خیلیه دعافقط با دارو بره نره عمل بایدکنی خداروشکر با ارو رفت بدخیمم نبود دکترا خیلی باهام دعوا کردن هم سونو هم زنان🥲که چرا بعد دوسال مراجعه کردم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
کیست باشه بله برو سریعتر دکتر من انقدر دیرفته بودم گفتن احتمال اینکه بدخیم باشه خیلیه دعافقط با دارو ...

مرسی از راهنماییت، من پارسال دکتر رفتم ولی خب دکتر فقط برام ازمایش نوشت بعد که دید عفونت ندارم گفت چیزی نیست منم دیگه بیخیال شدم