2777
2789
عنوان

کشش ندارم دیگه

114 بازدید | 14 پست

سلام چهارده سال تو زندگی متاهلیم قهرو دعوا داشتیم خیانت، دست بزن، پرخاشگر،، تازه دو سه سال بود همه چی آروم شده بود که تازگیا بازم بهم ریخته زندگیم.. همسرم ترفیع شغلی گرفته کلا تا هشت نه شب سرکار. زنگم میزنیم گوشیش همش اشغال ما پشت خطیم.. میدونم شغلش سنگین ولی این بهونه شده که اوضاع دوباره متشنج بشه.. هشت و نه شب میاد خونه غذا میخوره میخوابه تا صبح که میره سرکار.. من می مونمو و بچه ام خودمم شاغلم اکثرا بچه مو همرام میبرم.. ولی بهش گله مند میشم دهنشو باز میکنه هرچی درمیاد میگه که منو درک نمیکنی کارم سنگین از این حرفا.. مثلا امشب نه اومد شام خورد رفت ارایشگاه هنوز نیومده.. میترسم توخواب سکته کنم  ازاین زندگی، افسردگی خسته شدم😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم چاره ای نداری شرایط رو بپذیری

با حرص و غصه همسرت عوض نمیشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزدلم چاره ای نداری شرایط رو بپذیریبا حرص و غصه همسرت عوض نمیشه

خسته شدم باور کن چهارده ساله زندگی نکردم همیشه چشمام گریون بوده، سالهاس افسرده ام، جمع گریزم 😭

خسته شدم باور کن چهارده ساله زندگی نکردم همیشه چشمام گریون بوده، سالهاس افسرده ام، جمع گریزم 😭

قبول دارم گلم

حق داری

اما اینو بدون تو نمیتونی بقیه و شرایط و تغییر بدی...خودتو تغییر بده و از لحظاتت لذت ببر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ول کن خودت پول نمیخای بچت کلاس نمیخاد بره چیکارش داری عشق و حالتو بکن بزار بره سر کار من مامان دوستم ...

دیگه کلا مارو حساب نمیکنه بحث کارش نیست بحث اینه عادت کرده که انگار دیگه ما نیستیم. مثلا پری روز یکی دوساعت زود اومد خونه مامانم گرفت خوابید وقتی ام بیدار شد تا بیایم خونه یک کلمه باکسی حرف نزد سرش تو گوشی بود تا بخوابه

کاش میشد جدا بشم 😭😭😭

چرا جدا شی....با شرایط سازگار شو

بیخیال همسرت شو

بهرحال یجا اونم خسته میشه و ب زندگی برمیگرده

چرا جدا شی....با شرایط سازگار شوبیخیال همسرت شوبهرحال یجا اونم خسته میشه و ب زندگی برمیگرده

دیگه کی برگرده؟ وقتی پیر شدم ب چه دردم میخوره.. هیچ وقت تا الان به این اندازه ازش نفرت نداشتم.. مگه من حق زندگی ندارم

دیگه کی برگرده؟ وقتی پیر شدم ب چه دردم میخوره.. هیچ وقت تا الان به این اندازه ازش نفرت نداشتم.. مگه ...

درست میشه عزیزم