2789
عنوان

تنهایی

82 بازدید | 13 پست

من ۳۲ سالمه مجردم ازدواج برام اتفاق نیفتاده تنهایی اذیتم میکنه مگه چندسال جوونم که انقدر خودم باشم و خودم حس میکنم شدم تماشاچی زندگی بقیه دونفره ها رو که با هم میبینم دلم میگیره خسته شدم از این همه خودم تنهایی خودم و هندل کردن واقعا روانم فرسوده شده رابطه هم برام پیش نمیره 

یه ماه دیگه ۳۲ سالم میشه از خدا خواستم اگر شرایط زندگیم قراره این طوری پیش بره ۳۲ سالگیم و نبینم زندگی این دنیا برام رنگ نداره بیرنگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امیدواری به چی؟امید یه جورایی سرگرم کردن خودمونه نمیگم جواب نمیده نه اما موقته

چی بگیم ، با یکی حرف بزن

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
سخت شده یه همدم خوب پیدا کردن ........ به خانواده ات یا دوستات اطرافیان کسی رو سنتی ندارن بهت معرفی ...

گفتم به همشون به دوستام حتی گفتم اما نه یا ندارن اگر دارن شرایطا به هم نمیخوره که یعنی در واقع ندارن 

با کی حرف بزنم ؟اخه حرف زدن چه فایده ای داره برام

لانقلاب دلته خالی کن سبک بشی، دوستان. همسایه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
کسی کاری برا مشکل من نمیتونه بکنه با دوستام حرف میزنم اما بعضی چیزارو حتی به اونا هم نمیتونم بگم

تنهایی واقعا بد دردیه 

من همسنتم و تقریباً هم درد 

خیلیا میگن ورزش کن نمیدونم با دوستات بگرد تفریح برو و هزاران کوفت و زهرمار دیگه 

ولی نمیدونن اینا واسه اوایل جوانی چاره سازه از یه سنی به بعد هیییییچ کاری جای همدومو رابطه عاطفی اینکه اولویت کسی و برعکس