2777
2789
عنوان

ی روزی میاد که منم خودم ببخشم

214 بازدید | 17 پست

سلام دلم خیلی گرفته از ساده لوحی و مهربون بودنم که همیشه ضربه خوردم و بعدم شدم آدم بده و انگشت نمای مردم. همیشه خواستم بقیه راضی باشن دوست نداشتم کسی از ما دلخور باشه از همسایه بگیر تا فامیل هر چی خواستن در اختیارشون گذاشتم بعدم تو روزای سخت همشون انگار یه غریبه شدم براشون الان هم شبام فقط کابوس با کابوس از خواب بیدار میشم از روزی که چشم بچه ام اسیب جدی دید دیگه نمیتونم خودم و ادمای اطرافم ببخشم چرا جواب خوبی بدیه خدایا به حق این شب های عزیز دلم خیلی گرفته خدایا دل گشایی کن 😔😔😔😔

هنوزم دیر نشده عزیزم، منم دارم روش زندگیمو عوض میکنم، فقط خودت و خانوادت برات اولویت اول باشن

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
هنوزم دیر نشده عزیزم، منم دارم روش زندگیمو عوض میکنم، فقط خودت و خانوادت برات اولویت اول باشن

ولی من دیگه دلم شکسته از خودم بدم میاد که اولیتم دیگران بود از اینکه بچه ام قرار ی عمر عینکی بشه هر روز میمرم و زنده میشم اون سالم بود تاوان اشتباه اعتماد منو داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من دیگه دلم شکسته از خودم بدم میاد که اولیتم دیگران بود از اینکه بچه ام قرار ی عمر عینکی بشه هر ...

بچه گلت چیشده چشماش

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
[QUOTE=345924625]بچه گلت چیشده چشماش[/QUOپارگی قرنیه

ای وای من، چرا؟ چطوری از اعتمادت سواستفاده کردن؟

ای وای من، چرا؟ چطوری از اعتمادت سواستفاده کردن؟

بچه یکی از اشناهامون زدش جزییات نمیگم شناسایی نشم. ولی ناراحتم من و شوهرم واقعا خیلی به دردشون خوردیم ولی اونا حتی ی دلجویی ساده از ما نکردن 

بچه یکی از اشناهامون زدش جزییات نمیگم شناسایی نشم. ولی ناراحتم من و شوهرم واقعا خیلی به دردشون خوردی ...

خیلی سخت بوده براتون، میتونست بدتر بشه خدا رحم کرد، همه دنیا رو ول کنید و بچسبید به بچه هاتون، هیچ انسانی اولویت نداره 

انشاللاه دردتون تسکین پیدا کنه بتونین روزهای قشنگی خودتون خانوادگی برای هم بسازید

خیلی سخت بوده براتون، میتونست بدتر بشه خدا رحم کرد، همه دنیا رو ول کنید و بچسبید به بچه هاتون، هیچ ا ...

ممنون عزیزم میدونی عزیزم من ناراحتم برا گل پسرم که باید از این به بعد عینک بزنه نزدیک پنج استیگمات پیدا کرده و سه شماره ضعیف شده و اینکه فوتبال و ورزش اینا دیگه برای همیشه تعطیل ناراحتم پسره مگه میشه ورزش نکنه 😔😔😔

ممنون عزیزم میدونی عزیزم من ناراحتم برا گل پسرم که باید از این به بعد عینک بزنه نزدیک پنج استیگمات پ ...

چندسالشه پسر گلت؟ اتفاق بوده عزیزدلم ممکن بود هرجایی براش بیفته. بسپارش به خدا، پسر من دوازده سالشه علاقه ای به فوتبال اینا نداره غصه اونو نخور، تنش سالم باشه عزیزم

ولی من دیگه دلم شکسته از خودم بدم میاد که اولیتم دیگران بود از اینکه بچه ام قرار ی عمر عینکی بشه هر ...

سلام عزیزم عفونت چشم پسرتون خوب شد؟

انگار یه ویروسه پسر منم دو روزه چشماش قرمزشده یکم پف داره باید ببرم دکتر ببینم چی میگن

ممنون عزیزم میدونی عزیزم من ناراحتم برا گل پسرم که باید از این به بعد عینک بزنه نزدیک پنج استیگمات پ ...

عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن مشخصه تو مادر خیلی خوبی هستی این اتفاق بد هم دیگه افتاده شما همه کار واسش کردین انشالله خدا کمک میکنه خوب میشه این روزا میگذره با خود خوری فقط مشکلاتت بیشتر میشه خودتو زجر نده نگران ورزشش نباش شاید اصلا بخواد بره دنبال موسیقی یا ورزشی که ریسک ضربه نداشته باشه مثل شنا اسب سواری هزارتا کار و حرفه و تفریح و هنر هست که خودشو مشغول کنه از وجودش در کنارت لذت ببر 

خودتو ببخش اگر نبخشی ریشه بدترین بیماریهاست به خودت رحم کن یکم حال دلتو خوب کن

بچه های خواهر من بدون هیچ ضربه ایی هم تنبلی چشم داره هم ضعیفه و عینک میزنن غصه نخور خدارو شکر کن چون همیشه حالت بدتری هم ممکنه پیش بیاد بخیر گذشته نگران آینده نباش بسپارش به خدا

سلام عزیزم عفونت چشم پسرتون خوب شد؟انگار یه ویروسه پسر منم دو روزه چشماش قرمزشده یکم پف داره باید بب ...

سلام دوست عزیز اره بردم دکتر قطره داد چهار پنج روز مرتب استفاده کرد خداروشکر عفونتش رفع شد