2777
2789

ساس وحشتناک از کجا اومده .سم پاشی کنین اگ از قبل بوده از بیرون آدم بیارین 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

ساس وحشتناک از کجا اومده .سم پاشی کنین اگ از قبل بوده از بیرون آدم بیارین

از کوله ی سربازی داداشم ... 

خونه خراب کن شدیم 

وسایلام 😔😭 هیچکس اهمیت نمی‌ده آخه ... 

موندم چیکار کنم وسایلام بردارم ببرم جای دیگه 

خب چطوری تمیزشون کنم ؟

با سم ساده از بین نمیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کوله ی سربازی داداشم ... خونه خراب کن شدیم وسایلام 😔😭 هیچکس اهمیت نمی‌ده آخه ... موندم چیکار کن ...

اگ تخم گذاری شروع نکردن و زود فهیده باشی چند تا سم کامن بگیر تاکیید میکنم چند تا روزی دو سه بار بزن و برو برو 

تو خونت زیاد بشن بیچاره میشی داداشم مبل تخت نو رو انداخت رفت حتی نفروخت گفت آه مردم نگیر چون دیگ زیاد شده بودن 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

کامن بزن عالیه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞

باید از خونه بیرون برید وقتی کامن زدی

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم😞شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه خیلی نگرانم😞