2777
2789
عنوان

رفتار های عجیب مامانم🚫

416 بازدید | 22 پست

میشه یکی کمکم کنه چیکار باید بکنیم

.مامان من یه خانوم مذهبی و مهربون از نظر همه تمام اقوام دوست و آسنا همسایه هست به پاکی و مظلومیت و صبر وخدا شناسی قلب پاکش معروفه تا جایی که بتونه به همه کمک میکنه بدون چشم داشت و منتی مهربون ترین خاله مهربون ترین عمه مهربون ترین زنعمو زن دایی دختر نجیب مادرپدرش حتی مهرب ن ترین مادرزن و هر نسبت دیگه ای که به فکرتون بیاد.....

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگ ی تعداد صفات منفی هم داشته باشه ب جایی برنمیخوره هیچکس کامل نیست خوب مطلق فقط خداست

لطفا بقیشو بخونید

لایک

پربازدید شد برام دعا کنید 😓

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ولی هیچ وقت برای بچه هاش مادرخوبی نبوده

بشدت پرخاشگر و عصبی بی اعصاب از بچگی زیر کتکاش بزرگ شدم مثل چی ازش میترسیدم حتی یه خاطره قشنگ از بچگیم و مجردیم ندارپ ازش

الانم با دوتا بچه که دارم شوهر دارم و خیلی دیر ب دیر میرم خونشون اونم به دعوت خودشون شروع به بی احترامی و بی حرمتی ب من میکنه خیلی بد

منطقشم اینه من چون نماز نمیخونم و بد حجابم ناراحتش میکنم...ولی از خواهرای مجردم بیشتر بهم گیر میده درحالی ک من واقعا تیپ و قیافم معمولی ترین و ساده ترینه😔

یا خدا ...تا بخای بگی صبح شده

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

ولی هیچ وقت برای بچه هاش مادرخوبی نبودهبشدت پرخاشگر و عصبی بی اعصاب از بچگی زیر کتکاش بزرگ شدم مثل چ ...

اهمیت نده عیسی به دین خودش موسی هم به دین خودش

کمتر برو بیا اعصابت هم آرومتره

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️