2777
2789
عنوان

بارداری

309 بازدید | 20 پست

سلام خانوما 

ببخشید دیدین کسی همسرش  آزو اسپرمی باشه و عمل تسه هم انجام بده منفی باشه ولی بعدش خانوم حامله بشه؟ 

دکترا گفتن نمیشه اما من منتظر معجزم

شوهر من اینجوریه بخدا ارامش ندارم فقط بیقرارم یه چشمم اشکه یه چشمم خون 😔

توروخدا اگه موردی دیدید بگید بهم ممنون

ای که دستت میرسد کاری بکن...
شوهرم آزمایش اسپرم شد دکتر بهمون گفت شما بااین شرایط باردار نمیشه اورولوژیست گفت.همون ماه من باردار ...

وای خدا رو شکر چشمتون روشن

مشکل چی بود اخه؟

حتما ضعیف بود شوهر من اصلا هیچی نداره

بخدا زندگیمون داره میپاشه😔😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیج بارداری فلورا تو اینستا سرچ کنین تشکیل پرونده بدین برا همسرتون خیلیاااااااااا نتیجه دیدن 

اصلاح سبک زندگی هست خودتون پیجشو ببینین متوجه میشین 

اگر رفتین و نتیجه گرفتین منو تگ کنید تا کلی خوشحال بشم براتون برای منم دعا کنید😔💔 

ان‌شاءالله ب زودی مادر بشین🥹🥰

🙃
پیج بارداری فلورا تو اینستا سرچ کنین تشکیل پرونده بدین برا همسرتون خیلیاااااااااا نتیجه دیدن اصلاح س ...

ممنونم عزیزم فعلا داروگیاهی استفاده میکنیم دعا کنید نتیجه بگیریم🥺❤️❤

انشالله حاجت روا بشید

ممنونم عزیزم فعلا داروگیاهی استفاده میکنیم دعا کنید نتیجه بگیریم🥺❤️❤انشالله حاجت روا بشید

ان‌شاءالله نتیجه میگیری عزیزم🥹😍 ولی اگر یک درصد خدای نکرده نشد این راهم امتحان کنین 

ان‌شاءالله🥹💔

🙃
ان‌شاءالله نتیجه میگیری عزیزم🥹😍 ولی اگر یک درصد خدای نکرده نشد این راهم امتحان کنین ان‌شاءالله🥹💔

فداتشم روچشم اسم پیجشو دقیق میگی عزیزم