2777
2789
عنوان

سهمیه کنکور

214 بازدید | 22 پست

بچها خیلی بی عدالتیهههه‌ سهمیه ۲۵ درصدی یا ۵ درصدی چقدر تاثیررر داره 🥲💔دوستای من ک اصلا نخوندن و من این همه خوندم اونا رتبه هاشون از من بهتر میشه این همه تلاش کنی بازم تهش اینجوری

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

ببین تو کار خودتو کردی مامان جان

به بقیه کار نداشته باش مزد زحماتتم میگیری بیخیال بقیه همیشه بی عدالتی هست همجا

۵٪ ام بنظرم تاثیر نداره نمیدونم من کنکورامو دادم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدودا ۲ الی ۳ صفر از میارنت جلو

دقیقااا حتی همون ۵ درصدی 🥲💔من این همه درس خوندم بعد اینا مییرن تو دانشگاه صندلی هارو پر میکنن

ببین تو کار خودتو کردی مامان جانبه بقیه کار نداشته باش مزد زحماتتم میگیری بیخیال بقیه همیشه بی عدالت ...

اتفاقا خیلی داره میتونید برید محاسبه کنید 

دوستم با رتبه 200هزار کشوری رادیولوژی خوند الان مشغول به کاره اون یکی با تراز 4000پرستاری خوند، یکی ديگ با رتبه 90هزار کشوری پزشکی داره میخونه، منم با معدل 19ونیم با لیسانس مهندسی دوباره کنکور ثبت نام کردم فردا کنکور دارم خیلی خوندم و خییییلی هم استرس دارم، امشب نابود نشم خیلی شانس اوردم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

مثلا طرف شده ۹۰۰۰ منطقه یک تهش چقدر کم کنه میشه ۸۰۰۰ مثلا رشته های تاپو‌ نمیگیره که کسی ک نخونده سهمیه معجزه نمیکنه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

دوستم با رتبه 200هزار کشوری رادیولوژی خوند الان مشغول به کاره اون یکی با تراز 4000پرستاری خوند، یکی ...

ایشالله موفق بشی 

ببین زیاد کمک میکنه ها ولی آدمی که درس نخونه ۵ درصد فایده نداره دو سه هزار جابجا میکنه دیدم ار اطرافیان که دارم میگم ولی ۲۵ درصد واقعا زیاد جابجا میکنه خبر دارم یهو از فرش به عرشه

دوستم با رتبه 200هزار کشوری رادیولوژی خوند الان مشغول به کاره اون یکی با تراز 4000پرستاری خوند، یکی ...

۲۵٪ بودن؟

مثلا طرف شده ۹۰۰۰ منطقه یک تهش چقدر کم کنه میشه ۸۰۰۰ مثلا رشته های تاپو‌ نمیگیره که کسی ک نخونده سهم ...

عزیزم سهیه ۵ درصدی رتبه ۹۰۰۰ میکنه ۶۰۰۰

این بی عدالتی نیست؟