2777
2789
عنوان

بمونه یادگار

80 بازدید | 14 پست

فردا کنکور دارم حس حال الانم یکم استرس یکمم هیجان که انشالله قبول شم و زیادتراز همه ترس دارم ترس خراب کردن فیزیک یا شیمی شایدم جفتش خدایا خودت دیدی منو ای چهارسال بخصوص این دوسال اخر هرچقدر تونستم تلاش کردم یه جاهایی شاید بیشتر از حد توانم یه جاهاییم یکم تنبلی بی انگیزگی بهم رحم کن نزار یه سال دیگه بمونم که رسما میشم یه جسم بدون روح خودت میدونی چی دیدم چی کشیدم قبول دارم یه جاهایی تنبلی کردم ولی میدونی نمیتونستم بخونم ولی تلاشام اندازه علوم ازمایشگاهی بود...لطفا کمکم کن ماه دیگه اخراش خوشحال باشم و قبراق  من و همه کسایی که زحمت کشیدن مثل من به حق این ماه محرم به حق امام حسین به حق رقیه سه ساله به حق حضرت زینب کبری به حق علی اصغر شش ماهه به حق حضرت عباس امینننننن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشاالله عزیزم،خبرشو تگم کن بگو

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ممنون از توجه تون و دل مهربونتون حتما وقتی نتایج بیاد تایپک میزنم و تگتون میکنم

🧡🧡🧡

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ