2777
2789
عنوان

چاق شدن صورت

352 بازدید | 21 پست

سلام من تازه به نی نی سایت اومدم خانوما لطفا کمک کنید 

من از بچگی صورتم خیلی لاغر بود هرکاری برای چاق شدنش انجام دادم جوانه گندم خوردم اما متاسفانه 5کیلو اضافه کردم بعد از داروی چاقی استفاده کردم که از 65کیلو به 82 رسیدم وزنم خیلی بالا رفت اندامم بهم ریخت چند ماه رژیم گرفتم به 68 کیلو رسیدم اما صورتم خیلی بد شده هرکی میبینه میگه شبیه جن شدی لطفا یک راه کار بدین برای چاقی صورت واقعا دیگه خسته شدم بدنم پره سرم به تنم نمیاد اصن خیلی رو اعصابمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنت پر شد اما صورتت هنوز لاغر؟

نه وقتی وزنم خیلی بالا رفت صورتم خیلی خوب بود اما بدنم بد شده بود اونطور که از هیکلم خجالت میکشیدم الان که اومده پایین بدنم خیلی خوب شده اما صورتم پوست روی استخونه 

😂به ذهنم رسیده ولی هزینه اش رو ندارم مامانم خیلی حساسه

اصلا گارد نگیر برو یک سی سی یک سی سی بزن چند وقت یکبار هیچکس نمی‌فهمه 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
بهترین کاری ک در حق خودت بکنی ژل صورته نترس جای خوب برو روحیه ات عوض میشه

خیلی دوست دارم انجام بدم ولی پولش رو باید از مامانم بگیرم متاسفانه محل زندگیم تو شهرستانه تنهایی هم جایی رو. نمیشناسم 

جوانه گندم چه مارکی خوردی و چند وقت ؟؟

جوانه گندم از عطاری گرفتم که 5 کیلو اضافه کردم میگن مال دکتر بیز خوبه نمیدونم بخرم یان میترسم رو بدنم تاثیر داشته باشه

خیلی دوست دارم انجام بدم ولی پولش رو باید از مامانم بگیرم متاسفانه محل زندگیم تو شهرستانه تنهایی هم ...

باید کم کم پولشو جمع کنی ،،چندتا دکتر زیبایی سر بزنی تحقیق کنی پیدا میشه یا دوماه سرکار‌میرفتی

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
باید کم کم پولشو جمع کنی ،،چندتا دکتر زیبایی سر بزنی تحقیق کنی پیدا میشه یا دوماه سرکار‌میرفتی

خیر سرم قرار بود توی بخش تزریقات کار کنم ولی گفتن پارتی اینا میخواد