2777
2789
عنوان

شیاف لیابل

2169 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها کسی از شیاف لیابل استفاده کرده؟هم پلی کیستیکم هم ی کیست دو سانتی دارم صورتم خیلی جوش میزنه و زبره ریزش مو دارم خراب همه چیمو چک کردم مشکلم فقط کیسته داروای هورمونی نمیتونم بخورم از بس تهوع میگیرم طوری ک اصلا قطع نمیشه میخام این شیافو استفادع کنم یکم میترسم اما واقعا جوشها داغونم کردن با ریزش موهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیشب گذاشتم کمرم درد میکنه از بعدش اما ی چیزای سفید مث سفیداب صبی ازم دفع شده دوشب دیگه باز میذا ...

آره منم استفاده کردم شیاف ولی برای من اسم نداشت طب سنتی بهم داده بود فک کنم خودش درست می‌کنه...ژل رحم هم داده بود یه شب شیاف میزدم یه شب ژل (برای تقویت رحم)بهم گفت عفونت رحم داری ...یه چیزایی مثل دستمال کاغذی خیس شده خارج میشد😐

آره منم استفاده کردم شیاف ولی برای من اسم نداشت طب سنتی بهم داده بود فک کنم خودش درست می‌کنه...ژل رح ...

اره منم دوبار استفاده کردم ی چیزای دفع میشه مث دستمال کاغذی من بخاطر کیست ریزش مو ولم نمیکنه با جوش صورت خدا کنه هرچی هست دفع بشه درست شم