2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
به حرف شیطان گوش ندهباور کن تجربه نداریوگرنه مردای خوش تیپی هستن که زنهاشون آرزو دارن دیگه از خواب ب ...

شیطان همیشه منو وسوسه میکنه 

تو دوران نوجوانی هم کلی وسواس شستشو گرفتم الان فکر میکنم بهش خندم میگیره ولی اون دوره خیلیییی اذیت شدم

شیطان همیشه منو وسوسه میکنه تو دوران نوجوانی هم کلی وسواس شستشو گرفتم الان فکر میکنم بهش خندم میگیره ...

سوره ناس و سوره فلق رو زیاد بخون

مدام بگو و بخون

بین خودت و شوهرتم ۱۰۰۱ بار یا ودود بخون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی هستی از زندگیت ؟

بقول خودت نمیشه گفت فرشته هست

اخلاق خوب و بد داره مث همه ی مردا

ب هرحال منم‌ زن بسازی هستم . از اینا نیسم ک دنبال طلاق باشه. کنار میام با خیلی از مسائل زندگی.روزای سخت و جرو بحث زیاد داشتیم الان میتونم‌بگم روزای خوبمونه.

ولی در کل بخام‌جمع بندی کنم

مرد خوبیه زندگیش رو دوسداره.

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اخلاقش خوبه به هرحال نمیتونم بگم فرشته است ولی چیزای خوب زیاد داره دست و دل بازه، ساده است، مهربونه، ...

خب خداروشکر . بسه زبون میگی سربازم هس البته سنشم کمه هر چی بگذره سربازیشم تموم بشه مطمن باش جذاب تر میشه و بهتر میشه از نظر چهره

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بقول خودت نمیشه گفت فرشته هستاخلاق خوب و بد داره مث همه ی مرداب هرحال منم‌ زن بسازی هستم . از اینا ن ...

خداروشکر خداروشکر مرتبه شکر

آها یکی از فکرای اشتباه منم اینه که هر اتفاقی میوفته سریع میخوام تمومش کنم همه چی رو کلا تو همه مسائل اینجوریم 

به قول یکی میگفت دخترای امروز اهل ساختن نیستن😔

فکر میکنم بعد طلاق مثلا واسم فرش قرمز پهن کردن🫠

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات خدا خیرت بده دلم آروم شد❤️🥺

الهی خوشبخت باشی

عمرت رو برای فکرای بیهوده هدر نده

من حاضرم خدا عمری دوباره بهم بده برگردم به دوران نامزدی و اوایل ازدواج تا همون روزهای خوشی رو که با همسرم داشتیم دوباره تکرار کنیم

حیف که نمیشه و روزگار به عقب برنمیگرده

از جوونیت لذت ببر

برای دخترایی هم که بخت شون باز نشده دعا کن تا بخت شون باز بشه سبزه سبز