2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
اره برو مشاوره اگه به دلت ننشست قبول نکن به هیچ وجه امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

ممنونم عزیزم همچنین 

خودمم همینو میگم دلم برای اون بنده خداهم میسوزه نمیخواهم الکی هی بمونه تو این شرایط و خرج کن تهشم نه بشنوه زودتر تمام بشه بهتره

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

من عواقب این مشکل رو گفتم. طرف از روز اول قیافه پسره نپسندیده چطور میتونه عاشقش بشه؟ همین باعث میشه ...

از روز اول که میگم یه جورایی پسندیدم ولی رفته رفته عیب هاش برام برجسته تر از خوبی هاش شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونستم برگردم عقب خانوادم اجازه نمیدادن به خاطر قیافه بهم بزنم😭

قیافه خیلی مهمه چیزیه ک همیشه جلوته باید شب و روز باهاش باشی. باهاش بیرون بری و باهاش بخوابی.

حالا مگه بنده ی خدا شوهرت چه شکلیه؟

ی

تغییراتی تو ظاهرش بده 

مثلا مدل مویی عوض کنه

ریش بذاره یا اگر ریش داره ریشش رو بزنه. ببین چجوری بهش میاد شاید ی تغییری داد خوشکل تر شد خب

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

از روز اول که میگم یه جورایی پسندیدم ولی رفته رفته عیب هاش برام برجسته تر از خوبی هاش شد

چن سالته و اون چن سالشه

یعنی صورتش هیچ جذابیتی نداره برات؟

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

قیافه خیلی مهمه چیزیه ک همیشه جلوته باید شب و روز باهاش باشی. باهاش بیرون بری و باهاش بخوابی.حالا مگ ...

به خدا هرچی نگاه میکنم نمیدونم از چیه صورتش خوشم نمیاد 

دماغ رو فرم چشم های عسلی ابروهای قشنگ لب های   قشنگ 

نمیدونم احساس میکنم از موهاش که فره خوشم نمیاد و صورت لاغرش

چن سالته و اون چن سالشهیعنی صورتش هیچ جذابیتی نداره برات؟

من ۲۱ نامزدم ۲۳ 

نمیشه گفت هیچچ جذابیتی واسم نداره مثلا از نیم رخ میگم خوبه بعد تمام رخ میگم چرا این شکلیه 

یا مقایس میکنم خیلی با دیگران 

اصلا عمه هام که میگن خدا یه همچین پسری نصیب دختر ما هم کنه 

من نمیدونم چه مرگمههه

به خدا هرچی نگاه میکنم نمیدونم از چیه صورتش خوشم نمیاد دماغ رو فرم چشم های عسلی ابروهای قشنگ لب های ...

ببرش فست فودی شبا چاق میشه

من ۲۱ نامزدم ۲۳ نمیشه گفت هیچچ جذابیتی واسم نداره مثلا از نیم رخ میگم خوبه بعد تمام رخ میگم چرا این ...

یکم فعلا  دلتو زده ولی درست میشه ب مرور زمان عادی میشه برات گلم

من خودم چهره خیلی برام مهم بود

با پسری ازدواج کردم ک هیچی نداشت ولی شدیدا ب تیپ و قیافش میرسید و خوشکل و خوش هیکل بود

الانم بعد از ۸سال زندگی تغییری نکرده خیلی ب ظاهرش اهمیت میده

فک کن هر روز خط ریشش رو مرتب میکنه قبل از اینکه بره بیرون

اسی شیطان داره گولت میزنه 

گولشو نخور

باور کن مردایی هستن خوش قیافه که از زهر هلاهل بدترن

بداخلاق تندخو بی ادب

تو هم ذهنت کلید کرده رو قیافه شوهرت

باور کن تو زندگی قیافه دو زار به چشم نمیاد

اندامش خیلی خوبه قدش ۱۷۸ وزنش ۷۸ فقط صورتش لاغره

اخلاقش و رابطتون و وضع مالیش چطوره.

اخلاقش و رابطتون و وضع مالیش چطوره.

اخلاقش خوبه به هرحال نمیتونم بگم فرشته است ولی چیزای خوب زیاد داره 

دست و دل بازه، ساده است، مهربونه،دلم رحمه ، دوسم داره

رابطه ج اگه منظورته اونم تا زمانی که من حالم خوب باشه خوبه 

وضع مالی پدرش توپه 

خودش فعلا سربازه ولی پسر تنبلی نیست از الان به فکر کاره