2777
2789
عنوان

عروس هلندی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 57 پست
چه رنگیه؟یکم ک بهتون عادت کنه اعتماد کنه صروع میکنه ب یچیزایی بلغور کردن و سوت و جیغ زدن متوجه میشی ...

سفید زرد نر خریدم حرف بزنه

الان اصلا حتی صدا از خودش تولید نمیکنه جیغ نمیزنه اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونمممم🦋🌱ببخشید زیاد سوال میپرسم صدا باید چجوری باشه نترسه مثلا حرف زدن باهاش یا صدای تلویزیون ؟ ...

فداتشم تا جایی ک اطلاعات داشته باشم کمکت میکنم صداهایی ک یهویی بیاد بترسه خودشو جم میکنه کاکلش سیخ میشه 

ن کولر اشکال نداره عادت دارن ب سرو صدا ولی یهویی باشه میترسن 

جاش ن خیلی گرم باشه ن خیلی سرد نور ام باشه

عزیزم من پنج ماهه نر سفید زرد خریدم ۱۲۰۰ با قفس ۱۴۰۰ حالا نمیدونم قیمت مناسبیه یا نه ولی اگه کوچیک ت ...

اره قیمت لوتینو یا همون زرد یکم بیشتر از طوسی و گلباقالی و ایناس 

باز رنگ سفید خیلی گرونتره از همش 

سفید زرد نر خریدم حرف بزنهالان اصلا حتی صدا از خودش تولید نمیکنه جیغ نمیزنه اصلا

کاملا طبیعیه عسلم نگران نباش من یدونه داشتم سه روز هیچس نخورد من ناراحت بودم بعد فهمیدم ک اقا ب اندازه نیازه یواشکی دو سه تا دونه میخورد ابشم میخورد من نمیدیدم 🤣😂دغ داد منو

فداتشم تا جایی ک اطلاعات داشته باشم کمکت میکنم صداهایی ک یهویی بیاد بترسه خودشو جم میکنه کاکلش سیخ م ...

عزیزدلم زنگ زدم صاحبش گفت دست بزار جلوش گفت تو محیط شلوغ بوده می‌ترسه دست گذاشتم آروم اومد رو دستم آروم آروم رفت رو شونم باهاش حرف میزدم راه میرفتم صدای کوتاهی از خودش تولید کرد الان داره دون آب میخوره سرحاله❤️

مشکلی که نیست؟

فقط رفت رو شون خواهرم جیغ زد نترسید بدتر رفت جلو😂

کاملا طبیعیه عسلم نگران نباش من یدونه داشتم سه روز هیچس نخورد من ناراحت بودم بعد فهمیدم ک اقا ب اندا ...

واییی منم

دقیقا من روبروش بودم اصلا نخورد رفتم اونور سریع سریع میخوره😂

شیطون شد یهویی

عزیزدلم زنگ زدم صاحبش گفت دست بزار جلوش گفت تو محیط شلوغ بوده می‌ترسه دست گذاشتم آروم اومد رو دستم آ ...

ای جااان خب خداروشکر ن دیگ پس دستیه پرندت اوکیه گلم لذت ببر از شیرین کاریاش