2777
2789
عنوان

عروس هلندی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 57 پست
تازه یه ربعی میشه آوردم خونه😔🦋

سلام عزیزم من یه عالمه عروس هلندی داشتم بزرگ میکردیم 

اگ تازه گرفتیش تا دو سه روز حتی یک هفته هنینجوریه غذا و اب کم میخوره

بعدش  به اندازه میخوره نگران نباش 

باید اعتمادشو جلب کنی یجا بزارش تا چند وقت اصلا تکونش نده 

باهاش حرف بزن شب ام کلا تاریک نکن خونرو یه نور کمی براش روشن بزار ک نترسه خودشو ب قفس نزنه 

همین نگران نباش چیزی نمیشه 

تا چند وقتم مدفوعش ابکیه بخاطر اینکه تازه اوردیش ترسیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکو البته بلا هم صداش میکنم اصلا واکنش نمیده فقط میخوره😂عزیزمممم قربونش برم بهت اعتماد داشته من اص ...

وایی

عروس منم فقط اگه بلند بلند صداش کنی سرشو برمیگردونه  

اره کم کم درست میشه پیشش همینجوری بشین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سلام عزیزم من یه عالمه عروس هلندی داشتم بزرگ میکردیم اگ تازه گرفتیش تا دو سه روز حتی یک هفته هنینجور ...

مممنونم عزیزم حتما انجام میدم تا چند روز کاری ندارم فقط الان پنج ماهشه میتونه یاد بگیره سوت زدن حرف زدن؟

تا دوهفته بزارش توی یه محیط مشخص اصلاااااااا بهش دستم نزن فقط روزی نیم ساعت کنارش بشین باهاش صحبت کن ...

مرسیییی عزیزم آخه دیدم خیلیا میگن روز اول خیلی پر جنب جوش بود نترسیده منم دوست داشتم همینجوری باشه حتما انجام میدم🌱🦋

مممنونم عزیزم حتما انجام میدم تا چند روز کاری ندارم فقط الان پنج ماهشه میتونه یاد بگیره سوت زدن حرف ...

اره گلم اگ نر باشه قشنگ حرف میزنه 

ولی اصلا زیاد سوت نزن براش چون سوت رو خیلی سریع یاد میگیرن سعی کنین باهاش حرف بزنین فقط مثلا از اسمش شروع کنین فقط اسمشو بگید تا یاد بگیره باز کلمه جدید یاد بدین انقد باید تکرار کنین براش تا یاد بگیره کلمه جدید ام ک یاد گرفت کلمه های قبلی رو ام یاداوری کنین براش ک یادش نره عروس خیلی بازیگوش و شیرین و اجتماعیه سعی کنین براش تشویقی بگیرین چیزایی ک دوس داره رو زیاد بدین بخوره مثلا سفیده تخم مرغ اب پز کنین ذرت اب پز برنج کته هوسج فلفب دلنه و همه چی فقط ادویه و روغن نداشه باشه جوانه گندم ماش  اینام دوس دارن

آخه معلوم نیسن نر هستن یا ماده الان مال من تا چند وقتی وقت داره حرف بزنه

چه رنگیه؟یکم ک بهتون عادت کنه اعتماد کنه صروع میکنه ب یچیزایی بلغور کردن و سوت و جیغ زدن متوجه میشی نره یا ماده

اره گلم اگ نر باشه قشنگ حرف میزنه ولی اصلا زیاد سوت نزن براش چون سوت رو خیلی سریع یاد میگیرن سعی کنی ...

ممنونمممم🦋🌱

ببخشید زیاد سوال میپرسم صدا باید چجوری باشه نترسه 

مثلا حرف زدن باهاش یا صدای تلویزیون ؟

جاروبرقی چی؟

کولر ما صدای بلندی داره

بعد من دور از گرما سرما کولر گذاشتم از کجا بدونم مکانش مناسبه؟