2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

نه 

اولا عقایدش نمیخوره بهم

بعدشم ماهی ۷ تومن به چی میرسه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

نماز خوندن و قران خوندن که ملاک نیست اخلاقو رفتارش مهمه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
من آره چون نماز و اعتقادات طرفم برام خیلیباارزش ترازپوله🙈🙈🙈

احسنت   یه چیزی است که میگه ارزش طلا را زرگر می‌دونه نمیدونه درسته یا نه ولی همچنین شعری است😂😂  

حالا شما ببینید همه و همه از شوهرانشون گله می‌کنن اینجوریه اخلاق ندارع. ولی نمیگه که بخاطر پول بحثمون شده بیشتر سر بد اخلاقی بحثشون میشه.   زندگی با اخلاق و درک مقابل مثل بهشته میمونه حتی هیچی نداشته باشین....

.............

به کجا چنین شتابان  دور برتونو نگاه  فقط گله گله از شوهرشان

گله از پول نه گله  که چرا شوهرم اینقدر بد اخلاقه چرا درک و فهم ندارع چرا چشاش دنبال یکی دیگه چرا و چرا ولی یکی نمیاد نمیگه بخاطر شوهر بی‌پول ش گله کنه کم پیش میاد .....

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز