2777
2789

در این حد خابم مسخره بود ک نگم...ولی خیلی دوسم داشت و باهم انگلیسی حرف میزدیم😂😂😂

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

😂😂😂😂

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه خوبه من نمیدونم چرا یه بار خواب دیدم سپند امیر سلیمانی اومده خواستگاریم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

جواب مثبت دادی یا نه؟😂😂

منم خواب میدیدم بهرنگ علوی هی ناز میکنه و خودشو میگیره من هی از سر و کولش بالا میرم

از خواب که بیدار شدم حالم تا چند ساعت خراب بود 

جدی؟؟؟؟؟آخه پریشب از من طلاق گرفت مرتیکه هول یه شبم مهلت نداد😅

یجوری دوستم داشت همه ش تو‌خاب تو دلم میگفتم میدونستم خوشبخت میشم یرپزی نه تا این حد دیگ..

منم خواب میدیدم بهرنگ علوی هی ناز میکنه و خودشو میگیره من هی از سر و کولش بالا میرماز خواب که بیدار ...

وااای🤣🤣🤣

ولی من بیدار شدم هنوز حس خوب داشتم