mm__mm مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 141 عنوان اقدام 62 بازدید | 7 پست خانومامن ۲۹ماه قبل پری شدم اقداموشروع کردیم چنددفع رابطع داشتیم بعدقراربود۲۹تیرپری بشم امروزشدم انگاریه هفته جلوانداختم علتش چیع 1403/04/21 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ميساريا عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2333 منم اقدام اول يه هفته جلو انداختم ماه بعدش باردار شدمنميدونم پايه علمي داره يا نه اما گويا رحم داره اماده ميشه🤷🏻♀️ دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
mm__mm مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 141 منم اقدام اول يه هفته جلو انداختم ماه بعدش باردار شدمنميدونم پايه علمي داره يا نه اما گويا رحم داره ... اخه من ب هرکی میگم میگ پریودنشدیم تواقدام همون ماه اول حاملع شده
ميساريا عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2333 اخه من ب هرکی میگم میگ پریودنشدیم تواقدام همون ماه اول حاملع شده عزيزم انگشت شمارن كسايي ك اقدام اول باردار بشندفعات اول بدن با اسپرم به عنوان مهاجم برخورد ميكنه و ايمني بدن خيلي زود از بين ميبردتشحتي ممكنه ماه ها بدون دليل بارداري شكل نگيره به همين خاطر ميگن تا يكسال اقدام طبيعيه دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
mm__mm مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 141 عزيزم انگشت شمارن كسايي ك اقدام اول باردار بشندفعات اول بدن با اسپرم به عنوان مهاجم برخورد ميكنه و ا ... دعاکن حامله بشم اصن تاقبلش دوسنداشتم ولی نمیدونم چرایهوبهم تلقبن شدک حاملع بشم
ميساريا عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2333 دعاکن حامله بشم اصن تاقبلش دوسنداشتم ولی نمیدونم چرایهوبهم تلقبن شدک حاملع بشم فقط عجله نكن ريلكس باشازمايشات و سونوگرافي هاي قبل بارداري انجام دادي؟حتما بده و زير نظر متخصص باردار شو دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
mm__mm مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 141 فقط عجله نكن ريلكس باشازمايشات و سونوگرافي هاي قبل بارداري انجام دادي؟حتما بده و زير نظر متخصص باردا ... ن ولی حتمامیرم بعدپریودیم
ميساريا عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2333 ن ولی حتمامیرم بعدپریودیم حتما انجام بدهمن تو ازمايشات مشخص شد تالاسمى مينور هستم(كمخوني ارثي) همسرمم ازمايش داد شكر خدا اون نبوداگه اونم اينجوري بود نبايد بچه دار ميشديمتيروئيدمم فهميدم كم كاره درمان كردم قبلشدركل خيلي مهمه دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼