2777
2789

تا چقدر میتوتید هزینه کنید؟! 

لنوا و ایسوس خوبن بعد از مک بوک

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حقیقتش فقط برای فیلم دیدن میخوام جنس ۵ تومنی زود خراب میشه؟دلم نمیاد فقط برای فیلم دیدن بالای ۱۰ توم ...

فکر نکنم مناسب باشه چون فیلم حجم بالایی داره و لپ تاپ هم باید کیفیت تصویر خوبی داشته باشه هم پخش صدای عالی و فضای ذخیره زیاد

میشه پروانه ات باشم؟🥹🦋...NEVERMIND

تا ۵/۷۰۰ اینامیدونم پولش برای خرید لپ تاپ کمه اما فقط برای فیلم و عکس میخوام

اصلا نیست عزیزم 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
یه پیج پیدا کردم داره از برند دل

امکات نداره قربونت برم 

اسکمه مواظب باش