2777
2789
عنوان

حسم میگه دروغه

139 بازدید | 13 پست

شوهرم امروز رفته اضافه کار با ماشین خودشم رفته حالا ک برگشته روی بازوش کبوده.😑🥺میگم چرا اینجوره میگه خودت دیروز اینجوری کردی.من نکردم الکی میگه..و گفت تا اعصابم خوردنکردی ولش کن..عذر میخوام کبودی مث حالت بوسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ عاشقشی بیخیال شو 

ولی اگر دوسش داری عاشقش نیستی تا تهش و در بیار

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
چجوری در بیارم؟؟چیکار کنم.؟؟

من جات بودم جوری ک نفهمه پرینت پیاما و تماسا شو در میاوردم، ماشین کسی رو هم قرض میکردم تعقیبش میکردم 

یا به دوستی رفیقی، خواهری ک صمیمی باشیم میگفتم تعقیبش کنه   

چیز دیگه ای نگفت شوهرت؟ واقعا شبیه بوسه؟ دقت کن ببین شاید به جایی خورده

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
من جات بودم جوری ک نفهمه پرینت پیاما و تماسا شو در میاوردم، ماشین کسی رو هم قرض میکردم تعقیبش میکردم ...

ن نگفت ب جایی خورده ی تیکه حالت بیضیه.میگه خودت کردی دیروز پای ظرفشویی.و خندید بعد ک دید جدی ام عصبی شد..😥

خیانت دیدی؟چه علایمی داشت؟

تاپیکام زیادن ولی هست 

من خیلی زیاددیدم ودیگه تواین راه آقااستادشدومنم تومچ گرفتن حرفه ای🤣

مثلا شبااگه اضافه کاروایمیسادشام بهشون میدادن اما چندباری بود میومدمیگفت ک غذاکم اومده ب ماک روز کاریم ندادن

یا من بهش میگفتم نزدیک کارتم بعدازاضافه کاریت باهم بریم خونه تلفنی دعوا راه میننداخت ک  ن توبرو

یایبارفیش خریدسوپری توجیبش پیداکردم ک باکارت زنه خرید کرده بودن

یبار زن و آورد خونه گرفتمش 

یباررفت خونه زنه گرفتمش 

یبارم تعقیبش کردم توخیابون گرفتمش

کارمون ب پلیس کشیدو فعلاحق طلاق وحضانت وازش گرفتم 

ببینم دیگه تکرارمیکنه یانه