2777
2789
عنوان

فرهنگیان

140 بازدید | 12 پست

من تجربی ایه رشتم شنیدم کنکورش جدا شده با تجربی میشع رفت بعد تو کنکور از همون کتاب های تجربی میاد یا چیزای جدا باید بخونیم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

امسال برای ما قسمت فرهنگیان اخرین دفترچه بود بعد زمین و ریاضی 

یه قسمت سوالات دینی از دهم و یازدهم با کتاب آقای قرائتی که خوشون معرفی کردن قسمت بعدی سوال هوش که کتاب براش معرفی نکردن 

من خودم دینی ۸۶ و هوش ۶۰ زدم سوالاش راحت بود 

برای حاجت روایی خودم و خودت یه صلوات ...🧡
امسال برای ما قسمت فرهنگیان اخرین دفترچه بود بعد زمین و ریاضی یه قسمت سوالات دینی از دهم و یازدهم با ...

من که رشتم تجربیه میتونم شرکت کنم ؟....ممنون عزیزم یکم راهنمایی می‌کنی 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که رشتم تجربیه میتونم شرکت کنم ؟....ممنون عزیزم یکم راهنمایی می‌کنی

اره من خب رشتم تجربی بود موقع ثبت نام باید قسمت آزمون فرهنگیانم بزنی میخوام شرکت کنم

شرط دعوت به مصاحبه امسالم ۶۰ درصد دروس اختصاصی هر رشته 

۴۰ درصد اون دروس فرهنگیان

اره من خب رشتم تجربی بود موقع ثبت نام باید قسمت آزمون فرهنگیانم بزنی میخوام شرکت کنمشرط دعوت به مصاح ...

یه سوال دیگه ببخشید عزیزم من میخوام کنکور سراسری ام شرکت کنم یعنی ببینم پیراپزشکی قبول میشم یا نه اونوقت شرایط چجوریه 

یعنی میشه دوتا کنکور و بدم بعد هرکدوم قبول شدم اونو انتخاب کنم 

یه سوال دیگه ببخشید عزیزم من میخوام کنکور سراسری ام شرکت کنم یعنی ببینم پیراپزشکی قبول میشم یا نه او ...

ارع خوب میشه 

من خودم کنکور تجربی فردا هم شرکت میکنم اردیبهشتم فرهنگیان و سراسری شرکت کرده بودم

ارع خوب میشه من خودم کنکور تجربی فردا هم شرکت میکنم اردیبهشتم فرهنگیان و سراسری شرکت کرده بودم

مصاحبع هاشون کیه

ارع خوب میشه من خودم کنکور تجربی فردا هم شرکت میکنم اردیبهشتم فرهنگیان و سراسری شرکت کرده بودم

ببخشید میدونید اگع اردیبهشت فرهنگیان شرکت کنیم و خرداد ترمیم کنیم تاثیرش اعمال میشه یا نه 

بله منم همین کارو کردم .

وای ممنون نمیدونی چقدر گشتم برای دونستن این موضوع

از اول تیر شروع شد امسال

بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی