2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مهم نیستی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یعنی بمون

خب وگرنه یه حرفی چیزی میزد که بخواد صحبت رو کشش بده یا چه میدونم مثلا می‌گفت یکم درگیرم درکم کن.  وقتی گفت «هر طور مایلی» ،  خب من برداشتم این بود ک میخواد بگه آره منم موافقم و بیا تمومش کنیم

آره خب چون من زیادی دوسش داشتم و بهش اهمیت میدادم و نگرانش میشدم.‌..شاید خوبی هام دلش رو زد

منم مثه شما بودم الان تنهام

مردا لیاقت توجه زیاد ندارن. 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خب وگرنه یه حرفی چیزی میزد که بخواد صحبت رو کشش بده یا چه میدونم مثلا می‌گفت یکم درگیرم درکم کن. وق ...

داره ناز می‌کنه 

🌵🥒کسانی که بلوغ فکری و دانش کافی و حداقل 4 ساعت مطالعه در روز را ندارد ریپ و لایک نکنند 🌵🥒
منم مثه شما بودم الان تنهاممردا لیاقت توجه زیاد ندارن.

آره بخدا تنهایی بهتر از بودن توی همچین رابطه هاییِ

من که یه ۶ روزی هست کات کردم باهاش اما حالم اصلا خوب نیست باید خیلی بگذره ک خوب شم😔

داره ناز می‌کنه

مثلا بهش میگم دیشب حالم خوب نبود نتونستم بخوابم ، حتی به خودش زحمت نکشیده ازم بپرسه ک خب الان حالت چطوره یا چرا حالت بد بود. بعد همون شب یه جا مهمونی دعوت بود،بهش گفتم رفتی مهمونی از خودت عکس بفرس، اما فقط پیام رو سین زد جواب نداد.  یا وقتایی که بهش پیام میدم ،با بی میلی جوابم میده انگار ک مزاحمم. تا من صحبت نکنم،اصلا چیزی نمیگه عین خیالش نیست که من هستم 

اینا ناز کردنه؟ 🤔